300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
Mac Pro

Mac Pro

Er zijn276 producten.
Mac Pro De buitengewone Mac Pro is een professionele reus van binnen en een prachtig klein apparaat van buiten. In 2014 werd een nieuwe versie van de Mac Pro uitgebracht door Apple, die niet alleen een revolutie teweegbracht in het ontwerp, maar ook in de prestaties, omdat het extreem krachtig...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
Mac Pro

Mac Pro

De buitengewone Mac Pro is een professionele reus van binnen en een prachtig klein apparaat van buiten. In 2014 werd een nieuwe versie van de Mac Pro uitgebracht door Apple, die niet alleen een revolutie teweegbracht in het ontwerp, maar ook in de prestaties, omdat het extreem krachtig is. Deze computer is niet alleen voor de gemiddelde Apple-fan - het is voor professionals die echt behoefte hebben aan de kracht ervan in hun werk.

Met 4 USB- en 6 Thunderbolt-poorten kunt u maar liefst 8 externe apparaten en 4 4K-schermen aansluiten, wat een breed scala aan mogelijkheden biedt om te benutten. Over het algemeen zijn er veel opties voor het aansluiten van apparatuur, dus laat je fantasie de vrije loop!

Bij Mackabler verkopen we handige accessoires en mooie gadgets die je ervaring met de Mac Pro kunnen verbeteren. Ben je je stroomkabel of netwerkkabel kwijt? Je kunt hier snel een nieuwe aanschaffen. Een andere handige kabel is een HDMI-kabel, als je de computer op een tv wilt aansluiten. In dit geval kun je ook een Mini DisplayPort naar HDMI-dongle gebruiken als je al een scherm hebt aangesloten op de HDMI-ingang van de Mac Pro.

Als je nu een luxe computer hebt, moet je niet bezuinigen op de accessoires. Daarom raden we de Mini DisplayPort naar 4K HDMI aan, waarmee je een 4K-scherm kunt gebruiken met de computer - dat wil zeggen een scherm met 4000 px horizontaal, wat zorgt voor een zeer scherpe en prachtige HD-ervaring bij alles wat je doet. Werk je met grafische vormgeving, film of speel je veel computergames, dan moet je niet compromissen sluiten wat betreft de kwaliteit!

Heb je een goede kantooropstelling waar je werkt? Verbeter je werkplek met kabelhouders in kleuren, waarmee je snel alle kabels kunt organiseren, zodat het er niet zo rommelig uitziet. Ten slotte willen we een Mini Jack-kabel noemen, die ook handig is in je kantooromgeving als je een paar luidsprekers hebt staan. Dit is ook zeer aan te bevelen als je werkt met film of vaak computergames speelt met de enorme kracht van je Mac Pro.

.iaai