300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
Prijs
De handpoort
De honingpoort
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Categorie
iPad
iPhone
Mac
Filter
Mac-reparatieapparatuur

Mac-reparatieapparatuur

Er zijn357 producten.
Mac reparatieapparatuurGroot assortiment aan reparatieapparatuur voor MacHet is duur om je Mac-computer, iPhone of iPad te laten repareren, maar als je een beetje technisch bent, kun je veel van de meest voorkomende reparaties zelf uitvoeren.Veel problemen en beschadigde onderdelen kunnen...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
Mac-reparatieapparatuur

Mac reparatieapparatuur

Groot assortiment aan reparatieapparatuur voor Mac

Het is duur om je Mac-computer, iPhone of iPad te laten repareren, maar als je een beetje technisch bent, kun je veel van de meest voorkomende reparaties zelf uitvoeren.

Veel problemen en beschadigde onderdelen kunnen worden opgelost door een paar schroeven los te draaien, iets wat de meeste mensen wel kunnen, dus het is de moeite waard om te onderzoeken of je de reparatie zelf kunt doen.

LET OP!!, zodra je je Mac-computer, iPhone, iPad of iPod opent, vervalt de garantie van Apple, dus je moet redelijk zeker zijn van wat je doet, en je moet niet proberen te repareren aan een gloednieuw Apple-product dat nog lang garantie heeft.

Schroevendraaierset voor alle Apple-producten

Het eerste wat je moet doen bij bijna elke reparatie van een Apple-product is een paar schroeven losdraaien. Hiervoor hebben we bij Mackabler een goede selectie schroevendraaiersets die kunnen worden gebruikt voor zowel je Mac, iPhone als iPad.

Je kunt ervoor kiezen om gewoon een enkele schroevendraaier te kopen als je precies weet welk type je nodig hebt en alleen deze ene schroevendraaier nodig hebt. Een stap verder is onze kleine set met reparatiegereedschap voor de iPhone, waar je 8 stuks gereedschap krijgt voor een ongekend lage prijs. Daarnaast kun je ook de iPhone-schermreparatiehouder van Jakemy kopen, die handig is bij het openen en optillen van het scherm van je iPhone.

Als je meerdere Mac-computers, iPhones en iPads wilt kunnen openen en repareren, is het echter een goed idee om te investeren in een van onze grotere schroevendraaiersets, die worden geleverd met een enkel handvat en een grote en goede verzameling bits. Met deze sets weet je zeker dat je bijna alle Apple-producten kunt openen.

Nieuwe batterij voor je MacBook

Het vervangen van de batterij van je MacBook is waarschijnlijk een van de meest voorkomende reparaties die worden uitgevoerd met Mac-reparatieapparatuur van Mackabler. Ongeacht hoe goed je je MacBook behandelt en hoe goed je bent in het optimaal opladen van de batterij, zal de batterij uiteindelijk versleten raken.

Dit blijkt meestal wanneer je MacBook niet lang kan draaien voordat hij weer om stroom vraagt, en dat kan vervelend zijn als je eraan gewend bent om hem mee te nemen naar school of werk, waar hij gemakkelijk een hele werkdag kan meegaan.

Het vervangen van de batterij van je MacBook is tegelijkertijd een van de gemakkelijkere reparaties die je kunt uitvoeren, omdat de batterij een groot apparaat is dat relatief gemakkelijk toegankelijk is, maar het vereist wel dat je het juiste gereedschap hebt, zoals een van de schroevendraaiersets die we hier bij Mackabler verkopen.

Krijg verbinding en stroom naar de harde schijf van je MacBook met een HDD Flex

Een oudere MacBook kan tekenen van zwakte vertonen en mogelijk de verbinding met de ingebouwde harde schijf verliezen of problemen hebben met het leveren van stroom aan de schijf, maar dat betekent niet dat je je oude Mac-computer per se moet afschrijven.

Door een nieuwe HDD Flex in je MacBook te plaatsen, kun je de verbinding met de harde schijf herstellen en de computer weer tot leven brengen.

Dit vereist enige technische vaardigheid, maar als je die hebt of iemand kent die handig is, kun je veel geld besparen door zo'n reparatie zelf uit te voeren.

Herstel de verbinding met de SSD van je overleden Mac-computer

Zelfs zeer stabiele en duurzame computers zoals die van Apple geven op een dag de geest. Dit voelt vaak als een kleine ramp voor de eigenaar, omdat er mogelijk veel waardevolle informatie, foto's, video's en gegevens op de ingebouwde SSD-harde schijf staan die je niet direct kunt bereiken.

Gelukkig is er hulp beschikbaar van het populaire bedrijf Sintech, dat een reeks SSD-adapters en houders produceert waarmee je toegang krijgt tot de inhoud van je oude SSD. Afhankelijk van het type SSD dat in je oude Mac-computer zat, kun je een adapter krijgen die helpt om je nieuwe computer te verbinden met je oude SSD, die op de gebruikelijke Apple-manier is uitgerust met hun eigen aansluiting.

Het is handig, en Sintech heeft ook SSD-harde schijfhouders gemaakt waarin je de oude SSD kunt plaatsen en deze kunt gebruiken als een externe harde schijf die je onderweg kunt meenemen.

Sugru - het wondermateriaal voor kleine reparaties

Sugru is de naam van een plastic rubberachtig materiaal dat kan worden vergeleken met klei en daarom in elke gewenste vorm kan worden gevormd. Na 24 uur uitharden wordt het hard en kan het bestand zijn tegen wind, weer en temperaturen van -50°C tot +180°C.

Het is behoorlijk geniaal en de enige beperking voor wat je met Sugru kunt doen, is je eigen fantasie. De meeste mensen gebruiken het om het gebied waar de kabel de stekker binnenkomt, te versterken, bijvoorbeeld van een oplader, dat vaak een zwak punt is, maar het kan ook worden gebruikt om een blootliggende of beschadigde kabel te isoleren, een haak te maken of een betere grip op een handvat te krijgen. Bekijk zelf de Sugru YouTube-video's voor meer inspiratie over dit wondermateriaal.

Vervang de stekker van je Magsafe- of iPad-oplader

Als een van de pinnen van je Magsafe-oplader of iPad-oplader is gebroken of verbogen, kun je deze heel gemakkelijk vervangen. Een AC-adapterstekker kan eenvoudig van de oplader worden verwijderd en het is net zo eenvoudig om de nieuwe erop te zetten. En het kost ook niet veel geld om er een te kopen.

Een andere eenvoudige procedure is het omzetten van een Magsafe 1-oplader naar een Magsafe 2-oplader, en hier is zelfs geen sprake van een reparatie, maar eerder een upgrade. Met de Apple Magsafe naar Magsafe 2-adapter kun je gemakkelijk en snel je Magsafe 1-oplader (zowel de L- als de T-stekker) omzetten naar een Magsafe 2-stekker. Het kan niet veel eenvoudiger zijn, en het kan een goede manier zijn om gebruik te maken van een oudere Magsafe-oplader die je misschien hebt liggen van een andere Mac-computer.

iaai