300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook 12" Retina

MacBook 12" Retina

Er zijn458 producten.
MacBook 12" RetinaEN HELT NY INDGANGApples nieuwe MacBook, gelanceerd in april 2015, is een klein wonder - 12" op het scherm en nog dunner dan de MacBook Air. Super handig om onderweg te werken, omdat het formaat geen last is om mee te dragen in je tas (hij weegt slechts 0,92 kg!), maar er is...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
MacBook 12" Retina

MacBook 12" Retina

EN HELT NY INDGANG

Apples nieuwe MacBook, gelanceerd in april 2015, is een klein wonder - 12" op het scherm en nog dunner dan de MacBook Air. Super handig om onderweg te werken, omdat het formaat geen last is om mee te dragen in je tas (hij weegt slechts 0,92 kg!), maar er is één ding waar je op moet letten: hij heeft slechts één enkele poort, USB-C!

Vanwege dit feit is er veel van onze Apple-accessoires hier bij Mackabler.dk die je niet kunt gebruiken voor je MacBook. We hebben daarom een aantal apparatuur hier verzameld die het leven gemakkelijker kunnen maken voor eigenaren van dit nieuwe apparaat dat verder gevorderd is dan de rest!

Als je je MacBook wilt aansluiten op een tv of een extern scherm, zodat je op een groter scherm kunt werken of Netflix kunt kijken, dan moet je een USB-C naar HDMI-adapter aanschaffen. Hiermee kun je een HDMI-kabel aansluiten op je computer, zelfs als deze poort niet aanwezig is! Als je vaak een extern scherm gebruikt, raden we ook ons draadloze Bluetooth-toetsenbord aan - dit versnelt het hele werkproces enorm!

De meest essentiële gadgets voor je MacBook zijn zonder twijfel degene die het mogelijk maken om apparaten met de vertrouwde "normale" USB te gebruiken. Je kunt kiezen tussen een USB-C naar USB-A vrouwelijke adapter en een USB-hub. De adapter met een enkele USB-A poort stelt je bijvoorbeeld in staat om een externe harde schijf aan te sluiten op je nieuwe MacBook. De USB-hub doet precies hetzelfde - maar dan met meerdere apparaten tegelijk! Zo kun je zowel een harde schijf, een iPhone-oplader of misschien een toetsenbord aansluiten zonder problemen! Dit is ook handig, omdat er immers maar één poort is op de MacBook - als je meerdere apparaten tegelijk wilt gebruiken, kan dit behoorlijk moeilijk worden zonder hulp van de USB-hub.

Je kunt ook een kabel kiezen die rechtstreeks in je telefoon kan worden gestoken. Als je geen USB-adapter wilt gebruiken om bijvoorbeeld je iPhone op te laden, kun je een USB-C naar Lightning-kabel kopen! Of als jij of een van je vrienden een Android-telefoon heeft, schaf dan een USB-C naar MicroUSB-kabel aan, zodat je MacBook nuttig kan zijn voor iedereen om je heen!

.iaai