300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Air 11"

MacBook Air 11"

Er zijn293 producten.
DE LICHTGEWICHT REISGENOOT De MacBook Air 11" is de perfecte computer voor de drukke professional of student, en met een indrukwekkende batterijduur van 9 uur heb je stroom vanaf je ochtendkoffie tot je thuiskomst 's avonds. Met de juiste accessoires kun je echter je computer nog efficiënter...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
MacBook Air 11"

DE LICHTGEWICHT REISGENOOT

De MacBook Air 11" is de perfecte computer voor de drukke professional of student, en met een indrukwekkende batterijduur van 9 uur heb je stroom vanaf je ochtendkoffie tot je thuiskomst 's avonds. Met de juiste accessoires kun je echter je computer nog efficiënter maken en je dagelijks leven nog gemakkelijker.

Over het algemeen zijn er bepaalde accessoires voor de MacBook Air 11" die als onmisbaar kunnen worden beschouwd. Denk bijvoorbeeld aan een paar koptelefoons, waarmee je naar muziek kunt luisteren terwijl je werkt of ontspant zonder anderen te storen. We hebben zowel niet-originele, originele als Xiaomi Piston In-Ear koptelefoons op voorraad waaruit je kunt kiezen. Het is ook belangrijk om te investeren in bescherming voor je mooie computer. Een MacBook Hard Skin beschermt je MacBook Air 11" tegen krassen en oppervlakkige schade.

Het moet ook vermeld worden dat de computer zelf enkele nadelen heeft. Maar deze kunnen worden gecompenseerd met accessoires! De MacBook Air 11" is geproduceerd zonder veel van de poorten die andere computers wel hebben. Het heeft geen HDMI- of VGA-poort, die normaal gesproken worden gebruikt om de inhoud van het scherm naar een tv of extern scherm te sturen. Het heeft echter wel een DisplayPort-ingang, en daarom heb je apparatuur nodig! We verkopen bij Mackabler Mini DisplayPort naar HDMI-adapters (normaal en met ondersteuning voor 4K-resolutie), een Mini DisplayPort naar VGA-adapter, en voor de technische liefhebbers hebben we een Mini DisplayPort naar 3-in-1 - HDMI, VGA en DVI in slechts één adapter.

Door de juiste accessoires voor de MacBook Air 11" te kopen, kun je je werk gemakkelijk efficiënter maken en je ervaring met het product aanzienlijk verbeteren. Koop de jouwe vandaag nog!

MacBook Air 11"

.iaai