300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Air 13"

MacBook Air 13"

Er zijn347 producten.
LICHT EN GEMAKKELIJK MEE TE NEMEN - ZORG DAT JE HET NODIGE HEBT De MacBook Air 13" is niet alleen een van de mooiste ontwerpen die Apple heeft geleverd, maar ook de lichtste en dunste computer op de markt. Ondanks het slanke ontwerp zijn er geen beperkingen. De MacBook Air wordt vaak gekozen...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
MacBook Air 13"

LICHT EN GEMAKKELIJK MEE TE NEMEN - ZORG DAT JE HET NODIGE HEBT

De MacBook Air 13" is niet alleen een van de mooiste ontwerpen die Apple heeft geleverd, maar ook de lichtste en dunste computer op de markt. Ondanks het slanke ontwerp zijn er geen beperkingen. De MacBook Air wordt vaak gekozen vanwege het lichte gewicht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is naar presentaties en lezingen. Het delen van het scherm met andere apparaten vereist echter de juiste adapters.

Waar kan mijn MacBook Air mee worden verbonden?

De MacBook Air wordt standaard geleverd met 2x USB 3.0, een Thunderbolt 2, een koptelefoonaansluiting en een SDXC-kaartsleuf. Dit betekent dat je alles wat deze aansluitingen heeft kunt verbinden met je MacBook Air, zoals headsets, earpods, luidsprekers, muizen en toetsenborden. Maar als je een scherm hebt met bijvoorbeeld HDMI, heb je een adapter nodig die kan converteren naar Thunderbolt 2, dat gebruikmaakt van mini DisplayPort. Hetzelfde geldt als je wilt verbinden met de nieuwere Thunderbolt 3, die USB-C gebruikt. Er zijn veel mogelijkheden om je MacBook Air te verbinden met vrijwel alles, waaronder adapters, docks en hubs.

Welke accessoires kan ik krijgen voor mijn MacBook Air?

We hebben een breed scala aan accessoires voor de MacBook Air, zowel praktische producten zoals adapters die het gemakkelijker maken om je apparaten aan te sluiten, als apparatuur die de ervaring met je MacBook Air nog aangenamer maakt. Een must-have is een sleeve voor de MacBook Air, omdat deze extra bescherming biedt en het vervoer soepeler maakt. We hebben verschillende soorten sleeves, en de gewenste stijl is het belangrijkste bij het kiezen van de beste. Neem bijvoorbeeld de Cartinoe luxe sleeve, met een stijlvol ontwerp dat perfect past bij de MacBook Air, een zacht hoesje met ritssluiting dat zich richt op praktisch gebruik. In dezelfde categorie van kwaliteit van leven zijn er verschillende soorten laptopstandaards die zorgen voor een betere hoogte en positie. Een slimme aluminium standaard voor de MacBook Air biedt goede flexibiliteit en kan zeker worden aanbevolen als je regelmatig aanpassingen nodig hebt.

Hoe krijg ik de beste apparatuur voor mijn MacBook Air?

Het is belangrijk om te weten welke apparaten je wilt aansluiten op je MacBook Air. Zoals eerder vermeld, is een sleeve voor de MacBook Air een must-have. Een geweldige headset voor de MacBook Air kan zeker worden aanbevolen voor de beste muziekervaring, en hier is de Xiaomi piston draadloze nekin-ear headset de topklasse. Om je MacBook Air aan te sluiten op een groot scherm voor het kijken van sport of films, heb je waarschijnlijk een adapter nodig, waarbij de Mini DisplayPort naar HDMI(4k) van Sandberg een veilige keuze is. Als je nog hogere kwaliteit wilt, kijk dan naar de Adam Elements M2 Thunderbolt/HDMI, omdat Adam Elements bekend staat om het leveren van uitstekende kwaliteit. Dan ben je zeker goed op weg.

Adapters bieden je veel meer mogelijkheden met je MacBook Air 13". Om het volledige potentieel te benutten, is het belangrijk om deze aan te sluiten op de apparaten die je dagelijks gebruikt. Misschien is het een projector in de klas of de tv thuis wanneer je Netflix wilt streamen op een groot scherm. De MacBook Air 13" heeft twee Thunderbolt-poorten en twee USB3-poorten, dus je hebt een adapter nodig om verbinding te maken. Bij MacKabler kun je adapters krijgen waarmee je extra schermen, tv's en projectoren kunt aansluiten, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden die je MacBook Air biedt. We verkopen een Mini DisplayPort naar HDMI-adapter, een Mini DisplayPort naar VGA en nog veel meer waar je mogelijk behoefte aan hebt. Dus raak niet in paniek - scroll door de pagina en vind wat je dag kan redden. De MacBook Air is zo geavanceerd dat de computer speciaal is ontworpen om draadloos op internet te gaan. Met een handige gadget, een USB 3.0 Gigabit Ethernet-adapter, kun je internet met een kabel krijgen voor je MacBook Air 13". We hebben alles wat je nodig hebt! De adapters van MacKabler zijn ontworpen om perfect bij het ontwerp van je MacBook Air 13" te passen en de kabels zijn getest op kwaliteit en voldoen aan de EU-veiligheidsnormen. Vind ze vandaag nog, zodat je ze morgen al kunt gebruiken!

iaai