300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 13" Unibody DVD-station

MacBook Pro 13" Unibody DVD-station

Er zijn318 producten.
DE PROFESSIONELE LAPTOP Wij hebben adapters en accessoires die alle MacBook Pro-modellen ondersteunen. Dit model van de MacBook Pro is nog steeds populair en kan nog steeds worden gekocht via de officiële website van Apple, ook al heeft het geen ingebouwd Retina-display. Alle MacBook Pro 13"...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
MacBook Pro 13" Unibody DVD-station

DE PROFESSIONELE LAPTOP

Wij hebben adapters en accessoires die alle MacBook Pro-modellen ondersteunen. Dit model van de MacBook Pro is nog steeds populair en kan nog steeds worden gekocht via de officiële website van Apple, ook al heeft het geen ingebouwd Retina-display. Alle MacBook Pro 13" modellen hebben ofwel een Mini DisplayPort of een Thunderbolt-poort. Dit maakt het heel gemakkelijk om een kabel en adapter te kiezen, omdat Thunderbolt en Mini DisplayPort hetzelfde zijn en dezelfde video-adapters gebruiken. Jouw MacBook Pro 13" wordt geleverd met slechts één Thunderbolt/Mini DisplayPort-aansluiting en je kunt zien hoe dit eruit ziet in onze Video Port Guide.

Mackabler heeft ook veel andere accessoires voor de MacBook Pro 13" - waaronder MagSafe-opladers, SD-kaartlezers zodat je 64GB extra ruimte kunt krijgen, SSD-houders om de dvd-drive te vervangen door een extra harde schijf, zodat je meer ruimte en een snellere MacBook Pro kunt krijgen. We hebben natuurlijk ook alle adapters die je nodig hebt voor dagelijks gebruik van jouw MacBook Pro 13".

Houd er rekening mee dat de MacBook Pro uit 2009 geen geluid en video ondersteunt via de Mini DisplayPort. De rest van de MacBook Pro 13" modellen ondersteunen zowel geluid als beeld via dezelfde aansluiting, zowel Thunderbolt als Mini DisplayPort. We hebben gehoord dat Mini DisplayPort-adapters en -kabels geen geluid ondersteunen - dit is niet correct. Sterker nog, het is een beetje misleidend, want er zijn helemaal geen Thunderbolt-video-adapters; het is de bedoeling dat Thunderbolt alleen wordt gebruikt voor gegevensverbindingen, en de ingebouwde Mini DisplayPort-verbinding moet worden gebruikt voor video en geluid.

MacBook Pro 13" Unibody DVD-drive

.iaai