300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 13" M1 2020

MacBook Pro 13" M1 2020

Er zijn570 producten.
MacBook Pro 13" M1 2020In 2020 werd de eerste MacBook Pro van Apple uitgebracht met hun eigen Apple M1-chip. Het is hun eerste chip die speciaal is ontwikkeld voor de Mac. Het biedt ongelooflijke prestaties, omdat de technologie specifiek is ontworpen om op de Mac te draaien. Bovendien levert...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
MacBook Pro 13" M1 2020

MacBook Pro 13" M1 2020

In 2020 werd de eerste MacBook Pro van Apple uitgebracht met hun eigen Apple M1-chip. Het is hun eerste chip die speciaal is ontwikkeld voor de Mac. Het biedt ongelooflijke prestaties, omdat de technologie specifiek is ontworpen om op de Mac te draaien. Bovendien levert het ook een goede energie-efficiëntie, zodat je Mac altijd optimaal werkt.

De MacBook Pro 13" M1 overtreft zijn voorganger op alle fronten. De nieuwe chip maakt hem sneller en efficiënter, met een toename van maar liefst 2,8x in CPU-prestaties. Tegelijkertijd heeft de grafische prestatie een boost gekregen en levert deze tot 5x snellere prestaties dan voorheen. Met de verbeterde energie-efficiëntie krijg je tot wel 20 uur batterijduur, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over opladen gedurende de dag.

Deze MacBook Pro is uitgerust met 2x USB 4-poorten met ingebouwde Thunderbolt 3. Dit betekent dat je apparaten die Thunderbolt 3 gebruiken op deze poorten kunt aansluiten. Het is ook mogelijk om USB-C-apparaten aan te sluiten, aangezien USB 4 deze ondersteunt.

Specificaties MacBook Pro 13" M1:

Processor: 8-core

Grafische kaart: 8-core

Geheugen (RAM): Tot 16 GB

Opslagruimte: Tot 512 GB (uitbreidbaar tot 2 TB)

Aansluitmogelijkheden: 3,5 mm koptelefoonaansluiting, 2x USB 4 (Thunderbolt 3)

Wat kan ik aansluiten op een MacBook Pro 13" M1 2020?

Met de 2x USB 4-poorten met ingebouwde Thunderbolt 3 heb je goede mogelijkheden om je apparaten aan te sluiten. Via deze poorten ben je verzekerd van een stabiele en snelle verbinding, zodat je geen uitval of wachttijd hebt. Met de USB 4-poorten kun je apparaten aansluiten die de USB-C-standaard gebruiken.

Als je oudere USB-formaten wilt aansluiten, heb je een adapter nodig om het formaat om te zetten. Je kunt vrijwel alle soorten apparaten aansluiten, zolang je een converter van USB-C naar het gewenste formaat hebt. Je hoeft je dus nog geen zorgen te maken dat je je computermuis, toetsenbord of externe harde schijf moet vervangen.

Hoe kies ik de juiste kabel en wat moet ik kopen?

Als je een kabel voor je MacBook Pro 13" M1 2020 wilt kiezen, is het belangrijk om te overwegen welke behoeften je hebt. Misschien wil je een ouder USB-apparaat aansluiten. Misschien wil je ook een scherm aansluiten. De mogelijkheden zijn talrijk. Je kunt zelfs een dock/hub kopen die meerdere apparaten tegelijk ondersteunt. Zo kun je zowel een scherm als een harde schijf aansluiten.

Je kunt ons assortiment in onze winkel bekijken. Hier kun je het exacte product kiezen of zoeken dat je zoekt.

Tegelijkertijd hebben we ook een extra tip voor je. Het is raadzaam om een cover of sleeve aan te schaffen voor je MacBook Pro 13" M1 2020. Dit biedt betere bescherming en maakt het ook gemakkelijker om je MacBook in te pakken.

iaai