300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 13" M2 2022

MacBook Pro 13" M2 2022

Er zijn576 producten.
MacBook Pro 13" M2 2022De MacBook Pro met M2 is een versie van Apple's MacBook Pro-laptop, uitgerust met de Apple M2-chip als zijn hoofdprocessor. De Apple M2-chip is een op maat gemaakte system-on-a-chip (SoC) die een centrale processor (CPU), grafische processor (GPU) en andere componenten...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
MacBook Pro 13" M2 2022

MacBook Pro 13" M2 2022

De MacBook Pro met M2 is een versie van Apple's MacBook Pro-laptop, uitgerust met de Apple M2-chip als zijn hoofdprocessor. De Apple M2-chip is een op maat gemaakte system-on-a-chip (SoC) die een centrale processor (CPU), grafische processor (GPU) en andere componenten bevat. De M2-chip is gebaseerd op de ARM-architectuur en is ontworpen voor hoge prestaties en energie-efficiëntie. De MacBook Pro met de M2-chip kan zowel macOS- als iOS-apps draaien en biedt snellere prestaties, een langere batterijduur en verbeterde beveiliging in vergelijking met eerdere MacBook Pro-modellen die Intel-processors gebruikten.

Het ontwerp van de MacBook Pro M2 lijkt op eerdere generaties van de MacBook Pro, met een slanke en elegante aluminium behuizing en een minimalistische en strakke uitstraling. Het heeft ook het klassieke Apple-logo op de cover en een stijlvol en chic ontwerp dat past bij de designfilosofie van Apple.

Het scherm van de MacBook Pro M2 is een Retina-display met een hoge resolutie, waardoor scherpe en gedetailleerde beelden en video's worden weergegeven. Het scherm heeft ook een breder kleurengamma en hoger contrast om het beeld helderder en levendiger te maken.

De MacBook Air M2 en MacBook Pro M2 zijn beide uitgerust met het Apple M2-chipset, maar ze zijn ontworpen voor verschillende doeleinden en hebben daarom ook enkele verschillen in specificaties en functies.

Een van de grootste verschillen is de grootte en het gewicht. De MacBook Air M2 is een ultraportabele laptop met een dunner en lichter ontwerp dan de MacBook Pro M2, waardoor hij gemakkelijker mee te nemen is onderweg.

De MacBook Air M2 en MacBook Pro M2 hebben dezelfde processor en grafische processor, waardoor ze beide geschikt zijn voor veeleisende taken zoals videobewerking, grafisch ontwerp, gaming en programmering. Echter, de MacBook Pro M2 heeft een ventilator om de hoge prestaties te behouden, terwijl de MacBook Air M2 warm kan worden en daardoor trager kan worden.

Over het algemeen is de MacBook Air M2 ontworpen als een laptop met goede prestaties en draagbaarheid, terwijl de MacBook Pro M2 is ontworpen als een krachtige werkstation met geavanceerde functies en mogelijkheden.

Er zijn verschillende accessoires die je kunt overwegen voor je MacBook Pro M2, afhankelijk van je gebruik en behoeften. Enkele van de meest voorkomende accessoires zijn:

Externe harde schijf of externe SSD:

Om extra opslagruimte te krijgen en gegevens te back-uppen.

Externe monitor:

Om extra schermruimte te krijgen en de productiviteit te verbeteren.

USB-C-adapter of hub:

Om extra poorten zoals USB-A, HDMI of Ethernet te krijgen om externe apparaten aan te sluiten.

Toetsenbord en muis:

Om het comfort bij het gebruik van de computer te verbeteren.

Beschermhoes of sleeve:

Om de computer te beschermen tegen krassen en stoten tijdens het vervoer.

Back-upbatterij of voedingsadapter:

Om de batterijduur te verlengen en ervoor te zorgen dat je altijd stroom hebt voor je computer.

Koptelefoon of luidsprekers:

Om de geluidskwaliteit te verbeteren en de mogelijkheid te hebben om naar muziek te luisteren of video's te bekijken.

iaai