300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 13" met Touchbar

MacBook Pro 13" met Touchbar

Er zijn598 producten.
MacBook Pro 13" met Touch Bar De MacBook Pro 13" is de kleine reus, hij heeft veel kracht en neemt niet meer ruimte in dan een MacBook Air. Het ontwerp is echt mooi en compact, terwijl de nieuwste versie wordt geleverd met een quad-core processor.Wat kan ik aansluiten op de MacBook Pro 13"? De...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
MacBook Pro 13" met Touchbar

MacBook Pro 13" met Touch Bar

De MacBook Pro 13" is de kleine reus, hij heeft veel kracht en neemt niet meer ruimte in dan een MacBook Air. Het ontwerp is echt mooi en compact, terwijl de nieuwste versie wordt geleverd met een quad-core processor.

Wat kan ik aansluiten op de MacBook Pro 13"?

De MacBook Pro 13" wordt geleverd met de supersnelle Thunderbolt 3-poorten, wat betekent dat je momenteel de hoogste snelheid en kwaliteit krijgt. Met 4 van deze poorten heb je volop mogelijkheden om apparaten aan te sluiten. Thunderbolt 3 maakt gebruik van de USB-C-standaard, wat betekent dat alles wat verbinding maakt met USB-C kan worden aangesloten op je MacBook Pro 13".

Als je oudere formaten zoals HDMI of mini DisplayPort wilt aansluiten, heb je een adapter nodig die HDMI naar USB-C kan omzetten. Maar zolang je de juiste adapter of hub hebt met de benodigde ingang, kun je vrijwel alles aansluiten op je MacBook Pro 13".

Hoe kies ik een kabel voor de MacBook Pro 13"?

Er zijn verschillende goede investeringen te doen op het gebied van kabels wanneer je je MacBook Pro 13" wilt uitrusten. Als je ook een iPhone of iPad hebt, is het zeker aan te raden om een USB-C naar Lightning-kabel aan te schaffen, zodat je snel kunt opladen. Daarnaast is het een goed idee om een USB naar USB-C-kabel voor de MacBook te hebben, omdat dit je in staat stelt om apparaten aan te sluiten die nog steeds gebruik maken van USB 2.0 of 3.0 poorten.

Als je een extra scherm nodig hebt dat HDMI gebruikt, is een USB-C naar HDMI-kabel absoluut een must. Hierbij kan het voordelig zijn om te kiezen voor een kabel van hoge kwaliteit, omdat Thunderbolt 3 de mogelijkheid biedt om te werken met een resolutie tot 5k/8k.

Wat moet ik kopen voor de MacBook Pro 13"?

Met een MacBook Pro 13" heb je talloze opties voor accessoires en vrijwel alle behoeften kunnen worden vervuld. De juiste adapters, zoals bijvoorbeeld een Adam Elements CASA H01 USB-C naar HDMI-adapter of een kleine USB-C naar USB 3.0-adapter, kunnen een groot verschil maken in je ervaring met de MacBook Pro 13". Daarnaast is het aan te raden om ons assortiment van docks en hubs goed te bekijken, omdat deze een uitstekende mogelijkheid bieden om meerdere apparaten tegelijk aan te sluiten op je MacBook.

Voor extra bescherming is het altijd een goed idee om een sleeve of hoes voor je MacBook te hebben, omdat dit het ook gemakkelijker maakt om hem mee te nemen. Vergeet ook niet dat er een breed scala aan audioapparatuur beschikbaar is voor de MacBook Pro 13", aangezien een goede geluidservaring essentieel is bij het gebruik van je MacBook.

.iaai