300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 13" Retina

MacBook Pro 13" Retina

Er zijn366 producten.
MacBook Pro 13" RetinaDE KLEINE STER DIE IEDEREEN LIEFHEEFTDe indrukwekkende MacBook Pro 13" Retina is met zijn meer dan 4 miljoen pixels prachtig om naar te kijken, en zijn indrukwekkende processors maken hem opmerkelijk snel in gebruik. Door gericht accessoires te kopen voor je MacBook Pro...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
MacBook Pro 13" Retina

MacBook Pro 13" Retina

DE KLEINE STER DIE IEDEREEN LIEFHEEFT

De indrukwekkende MacBook Pro 13" Retina is met zijn meer dan 4 miljoen pixels prachtig om naar te kijken, en zijn indrukwekkende processors maken hem opmerkelijk snel in gebruik. Door gericht accessoires te kopen voor je MacBook Pro 13" Retina, kun je echter eenvoudig je ervaring met je MacBook Pro Retina verbeteren.

Net als veel andere Mac-computers zijn er bepaalde accessoires die onmisbaar zijn voor de MacBook Pro 13 Retina. Dit geldt bijvoorbeeld voor een sleeve die je MacBook beschermt tegen krassen en andere oppervlakkige schade, of een paar koptelefoons waarmee je kunt genieten van een goede film of muziek kunt luisteren wanneer je onderweg bent.

Maar zelfs als de MacBook 13" Retina goed ontworpen is, zowel qua design als technisch, kunnen er bepaalde frustraties ontstaan als je niet de juiste apparatuur koopt. Een goed voorbeeld hiervan is het ontbreken van VGA- of DVI-ingangen op je MacBook Pro 13" Retina, waardoor het onmogelijk kan zijn om je computer aan te sluiten op een televisie of projector. MacBook Pro 13" Retina-accessoires kunnen van je MacBook een volledig werkstation maken. De MacBook Pro 13" Retina heeft namelijk 2 Thunderbolt-poorten en een enkele HDMI-poort, zodat je tegelijkertijd een groot aantal schermen en andere accessoires kunt aansluiten als je de juiste accessoires koopt.

Als je het gevoel hebt dat je niet genoeg schijfruimte hebt op je MacBook, is er gelukkig ook een oplossing. We zijn begonnen met de verkoop van een kleine MicroSD-kaartadapter. Deze kan in je MacBook Pro 13" Retina worden geplaatst om zo een extra schijf in je Mac-computer mogelijk te maken. De slimme kleine adapter is speciaal gemaakt voor dit MacBook-model, omdat hij niet uitsteekt en perfect past.

Tenslotte moet worden vermeld dat het een goede computer is, maar dat hij beperkingen heeft zonder accessoires. Deze beperkingen kunnen echter eenvoudig worden omzeild door gericht de juiste accessoires te kopen voor je MacBook Pro 13" Retina, hier bij Mackabels.nl.

.iaai