300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 13" zonder touchbar

MacBook Pro 13" zonder touchbar

Er zijn599 producten.
MacBook Pro 13" zonder touch bar Dit is de goedkopere MacBook Pro, hij komt zonder de fancy touch bar maar kost daarentegen wel iets meer en heeft een betere batterijduur. Het ontwerp overtreft alles en de grootte, samen met het feit dat het een professionele laptop is, maakt hem...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
MacBook Pro 13" zonder touchbar

MacBook Pro 13" zonder touch bar

Dit is de goedkopere MacBook Pro, hij komt zonder de fancy touch bar maar kost daarentegen wel iets meer en heeft een betere batterijduur. Het ontwerp overtreft alles en de grootte, samen met het feit dat het een professionele laptop is, maakt hem onweerstaanbaar.

Wat heb ik nodig voor de MacBook Pro zonder touch bar 13"?

Je MacBook Pro 13" is uitgerust met twee Thunderbolt 3-poorten, wat betekent dat je twee uitstekende verbindingskanalen hebt. Het vereist echter dat je kabels gebruikt die het USB-C-formaat ondersteunen, omdat Thunderbolt 3 daarop is gebaseerd. Het wordt ook aanbevolen om een aantal adapters voor je MacBook Pro 13" te hebben, zodat je kunt verbinden met zoveel mogelijk apparaten. Bijvoorbeeld, je hebt een HDMI naar USB-C-adapter nodig als je wilt aansluiten op een moderne monitor. Daarnaast gebruiken de meeste apparaten nog steeds USB 2.0 of 3.0, wat betekent dat je een manier nodig hebt om USB naar USB-C om te zetten.

Hoe kan ik het beste verbinden met de MacBook Pro 13" zonder touch bar?

De beste verbinding met je MacBook Pro 13" wordt gemaakt met een USB-C-kabel. Maar omdat de meeste apparaten niet zijn uitgerust met USB-C, heb je een adapter of hub nodig om de verschillende formaten om te zetten naar het juiste formaat. Hier is een bundeloplossing zoals onze USB-C HDMI-dock en USB-C naar USB-adapter een sterke optie, omdat het je zowel twee USB-ingangen, een HDMI-ingang als een extra USB-C-ingang geeft. Als alternatief heeft Baseus een 3-in-1 USB-C-kabel ontwikkeld met Lightning, MicroUSB en USB-C, waarmee je een oplader hebt voor je iPhone en tegelijkertijd meerdere verbindingsmogelijkheden.

Wat is de beste uitrusting voor de MacBook Pro 13" zonder touch bar?

Je kunt vrijwel aan al je behoeften voldoen voor je MacBook Pro 13", omdat de accessoiremarkt voor Mac in volle ontwikkeling is. Afhankelijk van waar je het voor nodig hebt, kunnen er verschillende aanbevelingen worden gedaan. Als je het in een werkstationopstelling wilt gebruiken, kan een combinatie van een MacBook-standaard, een hub om je kabels op één plek te verzamelen, een sleeve om alles te vervoeren en een geweldige headset voor de MacBook een solide basis bieden. Aan de andere kant, als het gaat om ontspannen surfen en af en toe gamen, dan is een USB-C HDMI-dock, een MFi Lightning-kabel voor het opladen van je iPhone en een paar goede earpods voor de MacBook misschien een betere oplossing. In ieder geval raden we aan om ons assortiment te bekijken, omdat we alle beste oplossingen voor de MacBook Pro 13" onder één dak hebben verzameld. Zowel voor het betaalbare prijsniveau als het hogere prijsniveau voor degenen die het beste willen voor hun MacBook Pro 13".

.iaai