300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 14" M2 Pro / Max

MacBook Pro 14" M2 Pro / Max

Er zijn486 producten.
MacBook Pro 14" M2 Pro / MaxDe MacBook Pro 14" met M2 Pro en MacBook Pro 14" met M2 Max zijn draagbare computers van Apple, die beide gebruik maken van de nieuwste M2-processor. Er zijn echter enkele belangrijke verschillen tussen hen.Processor De M2 Pro is een extra krachtige versie van de...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
MacBook Pro 14" M2 Pro / Max

MacBook Pro 14" M2 Pro / Max

De MacBook Pro 14" met M2 Pro en MacBook Pro 14" met M2 Max zijn draagbare computers van Apple, die beide gebruik maken van de nieuwste M2-processor. Er zijn echter enkele belangrijke verschillen tussen hen.

Processor

De M2 Pro is een extra krachtige versie van de M2-processor, speciaal ontworpen voor veeleisende taken zoals videobewerking, 3D-graphics en machine learning op grote schaal. De M2 Max is de krachtigste processor in de Apple M2-familie en kan nog veeleisendere taken aan dan de M2 Pro.

Geheugen

De MacBook Pro 14" met M2 Pro kan tot 32 GB RAM ondersteunen, terwijl de MacBook Pro 14" met M2 Max tot 96 GB RAM kan ondersteunen.

De M2 Pro is verkrijgbaar met een 10-core processor of een 12-core processor, terwijl de Max alleen verkrijgbaar is met een 12-core processor. De 12-core M2 Pro is 20% sneller dan de 10-core M2 Pro.

Grafische kaart

De MacBook Pro 14" met M2 Pro heeft een 19-core grafische processor, terwijl de MacBook Pro 14" met M2 Max een 38-core grafische processor heeft, wat zorgt voor betere prestaties bij grafisch intensieve taken.

Beeldscherm

Zowel de MacBook Pro 14" met M2 Pro als de MacBook Pro 14" met M2 Max hebben een Retina-display met een resolutie van 2560 x 1600 pixels en een schermgrootte van 14 inch.

Prijs

Zowel de MacBook Pro 14" met M2 Pro als de MacBook Pro 14" met M2 Max zijn beide dure computers, maar de MacBook Pro 14" met M2 Max is meestal duurder vanwege zijn krachtigere specificaties.

De MacBook Pro 14" met M2 Pro en de MacBook Pro 14" met M2 Max zijn draagbare computers met hoge prestaties, ontworpen voor professionele gebruikers, met verschillen in processorvermogen, geheugen, grafische kaart en prijs. De MacBook Pro 14" met M2 Max is de krachtigste versie met hogere specificaties en een hogere prijs.

De MacBook Pro 14" is een draagbare computer van Apple, ontworpen voor professionele gebruikers zoals grafisch ontwerpers, videoproductie- en muziekprofessionals, ontwikkelaars en studenten die hoge prestaties en geavanceerde functies vereisen. Het biedt een goede balans tussen schermgrootte, draagbaarheid en prestaties, met een krachtige processor, veel geheugen en opslagruimte, evenals geavanceerde functies zoals Touch ID en 's werelds beste processor. Het is ook een goede keuze voor degenen die een kleiner scherm willen dan de MacBook Pro 16" zonder concessies te doen aan de prestaties. De prestaties zijn vergelijkbaar met die van de 16" MacBook Pro.

Er zijn veel verschillende soorten accessoires die je kunt kopen voor een MacBook Pro 14" met M2, hier zijn enkele voorbeelden:

Externe monitor

Je kunt een externe monitor aansluiten op je MacBook Pro via HDMI, USB-C, een adapter of de Thunderbolt 3-poort om de schermgrootte te vergroten en de productiviteit te verhogen.

Externe harde schijf

Je kunt een externe harde schijf aansluiten op je MacBook Pro via USB-C of de Thunderbolt 3-poort om de opslagruimte te vergroten.

Extern toetsenbord en muis

Je kunt een extern toetsenbord en een muis aansluiten op je MacBook Pro via USB-C of Bluetooth om het typen en navigeren comfortabeler te maken.

Dockingstation

Je kunt een dockingstation kopen dat je extra poorten biedt, waaronder HDMI, Ethernet, USB-A, SD-kaartlezer en nog veel meer.

Beschermhoes

Je kunt een beschermhoes kopen voor je MacBook Pro om deze te beschermen tegen schade en krassen.

Externe geluidskaart

Je kunt een externe geluidskaart kopen om de geluidskwaliteit van je MacBook Pro te verbeteren, bijvoorbeeld als je geluid wilt opnemen of afspelen.

Externe batterij

Je kunt een externe batterijpakket kopen om de batterijduur van je MacBook Pro te verlengen.

USB-C-adapters

Je kunt verschillende adapters kopen om verschillende apparaten aan te sluiten op je MacBook Pro, zoals HDMI, Ethernet, USB-A, SD-kaartlezer, enzovoort.

iaai