300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 15" met Touchbar

MacBook Pro 15" met Touchbar

Er zijn546 producten.
MacBook Pro 15" met Touch Bar Hier is de nieuwste, grootste en snelste MacBook Pro. Hij heeft alle kracht die je nodig hebt en is toch dun en stijlvol.Hoe sluit ik mijn apparaten aan op de MacBook Pro 15”? Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om je MacBook Pro 15” aan te sluiten op...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
MacBook Pro 15" met Touchbar

MacBook Pro 15" met Touch Bar

Hier is de nieuwste, grootste en snelste MacBook Pro. Hij heeft alle kracht die je nodig hebt en is toch dun en stijlvol.

Hoe sluit ik mijn apparaten aan op de MacBook Pro 15”?

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om je MacBook Pro 15” aan te sluiten op andere apparaten. Een MacBook Pro 15” wordt standaard geleverd met 4x Thunderbolt 3 (USB-C) poorten, waardoor je direct verbinding kunt maken met alles wat USB-C ondersteunt. Als je apparaten geen USB-C hebben, heb je een adapter nodig om van een andere aansluiting naar USB-C te converteren. Het is heel normaal om bijvoorbeeld een adapter aan te schaffen die USB-C naar USB 3.0 kan converteren. Als je een monitor wilt aansluiten, is het ook handig om een adapter te hebben die HDMI naar USB-C of mini DisplayPort naar USB-C kan converteren. Er zijn ook handige docks verkrijgbaar die via USB-C meerdere poorten tegelijk openen, zodat je niet voor elke kabel een aparte adapter hoeft te gebruiken.

Welke kabel heb ik nodig voor de MacBook Pro 15”?

Aangezien alle poorten op de MacBook Pro 15” USB-C zijn (met ingebouwde Thunderbolt 3), moeten al je kabels USB-C of Thunderbolt 3 zijn. Een handige kabel is een USB naar USB 3.1 type C, omdat je daarmee al je apparaten met een USB-poort kunt verbinden. Een USB-C naar Lightning-kabel is ook een goede keuze als kabel voor je iPhone of iPad. Daarnaast is de bundel met een USB-C HDMI-dock en een USB-C naar USB-adapter een zeer goede oplossing, omdat je daarmee de meest gangbare kabels kunt aansluiten op je MacBook Pro 15”. Als je eerder een oudere MacBook had en een monitor met mini DisplayPort hebt gekocht, kan het ook handig zijn om een USB-C naar mini DisplayPort-adapter te kopen, omdat je MacBook Pro 15” anders geen mini DisplayPort kan ontvangen.

Wat is de beste accessoire voor de MacBook Pro 15”?

Een van de meest handige accessoires voor je MacBook Pro 15” is een hub voor de MacBook. In deze categorie is de Ultimate USB-C hub voor MacBook de absolute top. Gemaakt door Hyper, biedt het alle poorten die je nodig hebt, allemaal via dezelfde USB-C-poort. Voor je MacBook Pro 15” kan het ook handig zijn om een sleeve te hebben, zodat je hem gemakkelijker kunt meenemen. Daarnaast hebben we een respectabele selectie van laptopstandaards voor de MacBook, zodat je een comfortabelere ervaring hebt bij het gebruik van je MacBook Pro 15”.

.iaai