300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 15" Retina

MacBook Pro 15" Retina

Er zijn350 producten.
MacBook Pro 15" Retina - ADAPTERS VERBREDEN UW MOGELIJKHEDEN De draagbare MacBook Pro 15" Retina van Apple is niet alleen een werkpaard, maar heeft ook het beste scherm op de markt. De MacBook Pro 15" Retina is zo populair dat zelfs de grafische sector verliefd is geworden op deze goudklomp. Het...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
MacBook Pro 15" Retina

MacBook Pro 15" Retina - ADAPTERS VERBREDEN UW MOGELIJKHEDEN

De draagbare MacBook Pro 15" Retina van Apple is niet alleen een werkpaard, maar heeft ook het beste scherm op de markt. De MacBook Pro 15" Retina is zo populair dat zelfs de grafische sector verliefd is geworden op deze goudklomp. Het is een superkrachtige computer die overal in de professionele markt wordt gebruikt in alle branches, omdat hij levert wat ervan wordt verwacht - en meer. Het heeft veel mogelijkheden om apparatuur aan te sluiten, dus we hebben veel goede ideeën over welke accessoires je moet aanschaffen voor gebruik met je MacBook Pro 15" Retina.

Bij MacKabler kun je accessoires voor de MacBook Pro 15" Retina krijgen, zodat je je computer kunt aansluiten op tv's, projectoren en extra schermen. Met accessoires vergroot je de functionaliteit van de al multifunctionele MacBook en maak je hem nog waardevoller. Welke accessoires mis je nog voor je MacBook Pro 15" Retina?

Zorg ervoor dat je een extra originele MagSafe-oplader in huis hebt, voor het geval dat degene die je hebt het begeeft. Daarnaast moet je een Mini DisplayPort naar VGA-adapter hebben, voor het geval je een projector of extern scherm moet gebruiken dat geen HDMI-ingang heeft. Zorg er ook voor dat je een HDMI-kabel hebt, zodat je je computer kunt aansluiten op je televisie thuis wanneer je wilt streamen. De MacBook Pro Retina wordt tegenwoordig geleverd zonder Ethernet-poort, wat betekent dat de computer ontworpen is om alleen draadloos verbinding te maken met internet. Met een handige kleine USB-netwerkkaart, USB 3.0 Gigabit Ethernet-adapter, kun je internet via een kabel krijgen voor je MacBook Pro 15" Retina.

De adapters en apparatuur van Mackablers worden snel geleverd en voldoen aan de veiligheidseisen van de EU. Bestel ze vandaag nog!

.iaai