300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

NexTool mini multitool 10-in-1 - Groen

artikelnr.: #1565

NexTool mini multitool 10-in-1 - Groen

Alle afbeeldingen weergeven

NexTool mini multitool 10-in-1 - Groen

artikelnr.: #1565

    26,85€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


    Handig klein multitool met 10 gereedschappen in 1: naaldtang, grijptang, kniptang, nagelvijl, mes, flesopener, blikopener, schaar, platte schroevendraaier, en kruiskopschroevendraaier.

    De NexTool mini multitool meet slechts 6,8 x 2,7 x 1,8 cm in ingeklapte toestand, dus het zakmes is niet groter dan dat je het in je zak kunt hebben of aan je sleutelbos kunt hangen.

    iaai Meer info ↓

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    NexTool mini multitool 10-in-1 - Groen: Een alles-in-één gereedschap voor elke situatie

    De NexTool mini multitool 10-in-1 is een veelzijdig en betrouwbaar gereedschap, ontworpen om te voldoen aan al uw behoeften in verschillende situaties.

    Dit compacte gereedschap is gemaakt met hoge kwaliteit en duurzaamheid om zelfs de meest veeleisende taken aan te kunnen.

    Of u nu een professionele vakman bent, een outdoor liefhebber of gewoon een handige oplossing nodig heeft voor dagelijkse reparaties, deze mini multitool is een uitstekende keuze.

    Een gedetailleerde blik op de functies

    De NexTool mini multitool 10-in-1 biedt een breed scala aan functies die het het ideale gereedschap maken voor elke taak. Hier is de lijst van ingebouwde gereedschappen:

    • Mes: Het ingebouwde mes is scherp en duurzaam, wat het gemakkelijk maakt om precieze sneden te maken.
    • Naaldtang: De tang maakt het mogelijk om zowel grote als kleine objecten met precisie te hanteren.
    • Schroevendraaiers: Met zowel een platte als een kruiskopschroevendraaier kan dit gereedschap worden gebruikt voor verschillende taken.
    • Grijptang: Een goede tang met tanden om vast te pakken en te draaien wanneer dat nodig is.
    • Blikopener: Perfect voor buitenactiviteiten en kamperen, wanneer het tijd is om te eten.
    • Flesopener: Maakt het gemakkelijk om flessen te openen, waar u ook bent.
    • Nagelvijl: De ingebouwde nagelvijl helpt bij het herstellen van een gespleten nagel.
    • Schaar: Perfect voor precieze knipwerkzaamheden en andere kleine taken.
    • Kniptang: Knip draden of andere kleine objecten gemakkelijk door.
    • Sleutelring: Een handige sleutelring maakt het gemakkelijk om de multitool aan uw sleutels of rugzak te bevestigen, zodat het altijd binnen handbereik is.

    Kwaliteit en duurzaamheid zijn sleutelelementen

    De NexTool mini multitool 10-in-1 - Groen is gebouwd met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. Het gereedschap is gemaakt van robuust roestvrij staal dat bestand is tegen corrosie en langdurig gebruik kan weerstaan zonder zijn scherpte of sterkte te verliezen.

    De groene kleur biedt niet alleen een stijlvolle esthetiek, maar verbetert ook de zichtbaarheid, zodat u het gereedschap gemakkelijk kunt vinden in elke situatie.

    Om betrouwbare prestaties te garanderen, is geavanceerde technologie en productietechnieken gebruikt bij de vervaardiging van deze multitool. NexTool heeft zich gevestigd als een erkend merk in de gereedschapsindustrie, en hun producten staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

    Handig en draagbaar

    Een van de grootste voordelen van de NexTool mini multitool is de draagbaarheid en praktische grootte. Dit gereedschap is compact en licht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen en op te bergen is in uw zak, tas of auto. U hoeft niet langer meerdere verschillende gereedschappen bij u te dragen, aangezien deze alles-in-één multitool u alle benodigde functies biedt in één apparaat.

    Of u nu snelle reparaties thuis moet uitvoeren, gaat kamperen in de natuur of precieze taken op de werkplek moet verrichten, de NexTool mini multitool zal er voor u zijn. De handige grootte betekent dat u dit gereedschap altijd bij de hand kunt hebben, waar u ook bent.

    Perfect voor buitenactiviteiten en noodsituaties

    Met zijn veelzijdigheid en duurzaamheid is de NexTool mini multitool 10-in-1 - Groen ideaal voor buitenactiviteiten, geocaching en noodsituaties. Als u een fervent outdoor liefhebber bent, kan dit gereedschap een lifesaver zijn in veel situaties.

    In noodsituaties kan deze multitool ook van onschatbare waarde zijn. Van het doorknippen van touw tot het uitvoeren van kleine reparaties, dit gereedschap kan een belangrijke bron zijn wanneer u geconfronteerd wordt met onverwachte hindernissen. Het hebben van een betrouwbaar gereedschap zoals de NexTool mini multitool kan u gemoedsrust geven, wetende dat u voorbereid bent op het onverwachte.

    Betrouwbaar en veelzijdig gereedschap

    De NexTool mini multitool 10-in-1 - Groen is een indrukwekkend, veelzijdig en betrouwbaar gereedschap dat perfect is voor elke situatie. Met zijn brede scala aan functies, duurzaamheid en praktische grootte biedt deze multitool het ultieme gemak en efficiëntie.

    Het is perfect voor de outdoor liefhebber en iedereen die een betrouwbaar gereedschap nodig heeft voor dagelijks gebruik, dus de NexTool mini multitool is een uitstekende keuze.

    Investeer vandaag nog in deze mini multitool en ervaar alle voordelen van het hebben van een veelzijdig en duurzaam gereedschap binnen handbereik.

    iaai

    Data Sheet

    • Brand:

      NexTool

    • Sku:

      #1565

    • EAN-nummer:

      6973907630035

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Afmetingen (L x H x B):

      6,8 x 2,7 x 1,8 cm

    • Model:

      Multitool Nextool NE20050 10 in 1 (green)

    • Apparatuur:

      Accessoires

    • Gewicht:

      83g

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • Materialen:

      Rustfrit stål

    Accessoires

    Beoordelingen



    0 van de 5 // gebaseerd op reviews


    Vragen en antwoorden