300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

PRIME GLASS iPhone 13 / 13 Pro / 14 beschermglas

artikelnr.: #105

PRIME GLASS iPhone 14 6.1" cover - Gennemsigtig

Alle afbeeldingen weergeven

PRIME GLASS iPhone 13 / 13 Pro / 14 beschermglas

artikelnr.: #105

    20,99€

    ca. 2-3 weken levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad


    PRIME GLASS iPhone 13 / 13 Pro / 14 beschermglas is de ultieme keuze als het gaat om het beschermen van je waardevolle iPhone. Met dit beschermglas kun je er zeker van zijn dat je iPhone beschermd is tegen krassen, stoten en vallen, terwijl de helderheid en gevoeligheid van het scherm behouden blijven.

    iaai Meer info ↓



    Houdbaarheid en bescherming

    PRIME GLASS iPhone 13 / 13 Pro / 14 beschermglas is gemaakt van hoogwaardig gehard glas dat is ontworpen om dagelijks gebruik en slijtage te weerstaan. Het is extreem duurzaam en kan je iPhone beschermen tegen krassen veroorzaakt door sleutels, munten en andere scherpe voorwerpen die normaal gesproken in zakken of tassen worden gevonden.

    Bovendien is PRIME GLASS iPhone 13 / 13 Pro / 14 beschermglas ook in staat om schokken te absorberen, wat betekent dat het je iPhone kan beschermen tegen schade door onbedoeld vallen of laten vallen.

    helderheid en gevoeligheid

    Met PRIME GLASS iPhone 13 / 13 Pro / 14 beschermglas kun je genieten van dezelfde scherpte en helderheid als op je originele iPhone-scherm. Het beschermglas is ontworpen om zo dun mogelijk te zijn, wat betekent dat het de kleuren of helderheid van het scherm niet zal beïnvloeden.

    Bovendien is PRIME GLASS iPhone 13 / 13 Pro / 14 beschermglas ook extreem gevoelig, wat betekent dat je je iPhone nog steeds zonder problemen kunt gebruiken. De aanraakgevoeligheid wordt niet beïnvloed en je kunt gemakkelijk door het scherm navigeren en alle functies gebruiken zonder enige vertraging.

    Eenvoudige installatie en reiniging

    De installatie van PRIME GLASS iPhone 13 / 13 Pro / 14 beschermglas is eenvoudig en probleemloos. De meegeleverde installatiekit bevat alles wat je nodig hebt om het beschermglas correct op je iPhone-scherm aan te brengen. Je hoeft je geen zorgen te maken over luchtbellen of oneffenheden, omdat het beschermglas is ontworpen om gemakkelijk aan te brengen en aan te passen.

    Het reinigen van PRIME GLASS iPhone 13 / 13 Pro / 14 beschermglas is ook een fluitje van een cent. Het is voorzien van een oleofobe coating die vingerafdrukken, vet en vuil afstoot. Je kunt het scherm gemakkelijk afvegen met een doek en het zal er als nieuw uitzien.

    Compatibiliteit

    PRIME GLASS iPhone 13 / 13 Pro / 14 beschermglas is speciaal ontworpen om perfect te passen op de iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 14. Het bedekt het hele scherm en beschermt het tegen alle randen. Je kunt er zeker van zijn dat je iPhone volledig beschermd is met dit beschermglas.

    .iaai

    Data Sheet

    • Brand:

      Laut

    • Sku:

      #105

    • EAN-nummer:

      4895206931311

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Model nr:

      L_IP22A_PG = L_IP22A_PG

    • Model:

      LAUT-409552 PRIME GLASS iPhone 14/14 Plus beschermglas.

    • Apparatuur:

      Hoesje

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • CE-certificaat:

      Ja

    • RoHS certificaat:

      Ja

    Accessoires

    Beoordelingen



    0 van de 5 // gebaseerd op reviews


    Vragen en antwoorden