300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Oplaadbare COB dubbele lamp met karabijnhaak en magneet - Groen

artikelnr.: #524

Oplaadbare COB-dubbele lamp met karabijnhaak en magneet - Zwart

Alle afbeeldingen weergeven

Oplaadbare COB dubbele lamp met karabijnhaak en magneet - Groen

artikelnr.: #524

    6,99€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


    Cool en veelzijdig klein oplaadbaar lampje en zaklamp van slechts 6 x 5 x 2,5 cm met veel handige functies.

    Werklicht met 2 sterktes aan de voorkant en een knipperfunctie, en een zaklamp met 2 sterktes en knipper aan de zijkant.

    Daarnaast is er een karabijnhaak en een 180 graden standaard met magneet aan de achterkant, zodat je de lamp naar wens kunt plaatsen.

    Geniale kleine lamp!

    iaai Meer info ↓

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    De oplaadbare COB dubbele zaklamp met karabijnhaak en magneet in het groen is een uitstekend gereedschap dat je de functionaliteit van een krachtige zaklamp biedt, evenals het gemak van handsfree gebruik. Deze zaklamp wordt gekenmerkt door zijn slimme ontwerp, veelzijdigheid en krachtige LED-verlichting, die ideaal is voor verschillende buitenactiviteiten of professionele taken.

    Dit product is uitgerust met dubbele COB-technologie, die zorgt voor een krachtige lichtopbrengst en maximale zichtbaarheid. Met zijn karabijnhaak en magnetische functies is deze zaklamp een geweldige metgezel tijdens kampeertrips, wandelingen, noodsituaties en nog veel meer. Laten we in detail treden en de vele aspecten van deze opmerkelijke zaklamp verkennen.

    Een krachtige lichtopbrengst met COB-technologie

    De oplaadbare COB dubbele zaklamp is ontworpen om een krachtige lichtopbrengst te leveren dankzij de COB (Chips On Board) technologie. COB-technologie maakt het mogelijk om meerdere LED-chips op een kleine plaat te integreren, wat resulteert in een intense en uniforme verlichting. Dit stelt de zaklamp in staat om een sterk licht over een groter gebied te produceren in vergelijking met traditionele zaklampen.

    De COB-technologie in deze zaklamp biedt een breed lichtbeeld en een hoge lumenopbrengst, wat betekent dat de gebruiker maximale zichtbaarheid en verlichting kan bereiken in donkere omgevingen. Of het nu voor buitenavonturen, thuisreparaties of noodsituaties is, deze zaklamp zorgt ervoor dat je voldoende verlichting hebt om je taken uit te voeren.

    Oplaadbaar en lange batterijduur

    De oplaadbare COB dubbele zaklamp is niet alleen praktisch en veelzijdig, maar ook economisch en milieuvriendelijk. De zaklamp wordt geleverd met een oplaadbare batterij die kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel. Dit elimineert de noodzaak om regelmatig batterijen te kopen en te vervangen, wat zowel geld als middelen bespaart.

    De batterij van de zaklamp heeft een lange levensduur en kan meerdere uren meegaan op een enkele lading, wat ideaal is voor buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen of nachtvissen. Je kunt er ook zeker van zijn dat je niet zonder licht komt te zitten in een noodgeval, aangezien de lange batterijduur betrouwbare verlichting biedt wanneer je het het meest nodig hebt.

    Robuust ontwerp

    De zaklamp is ook gebouwd om duurzaam en bestand tegen weersinvloeden te zijn. Het is gemaakt van stevige materialen die bestand zijn tegen schokken, vallen en andere stoten die kunnen optreden onder veeleisende omstandigheden. Dit zorgt ervoor dat de zaklamp goed presteert in elke buitensituatie en betrouwbaar blijft voor lange tijd.

    iaai

    Data Sheet

    • Brand:

      Kina OEM

    • Sku:

      #524

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Afmetingen (L x H x B):

      9,6 x 3 x 2,7 cm

    • Apparatuur:

      Accessoires

    • Gewicht:

      40g

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • De honingpoort:

      USB 3.1 type C

    • Bijgeleverd:

      2 x bits (stjerne+flad) 1 x USB-C til USB

    • CE-certificaat:

      Ja

    • WEEE-certificaat:

      Ja

    Accessoires

    Beoordelingen



    0 van de 5 // gebaseerd op reviews


    Vragen en antwoorden