300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Robuuste nylon band voor Garmin Fenix 6X / 5X - 26mm - Zwart

2 1 Beoordelingen.
artikelnr.: #3012

Uoriginal Milanorem til Apple watch

Alle afbeeldingen weergeven

Robuuste nylon band voor Garmin Fenix 6X / 5X - 26mm - Zwart

2 Uit de 5 // 1 Beoordelingen.
artikelnr.: #3012

    19,99€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


    Wil je je Garmin Fenix 6X/5X horloge een nieuwe band geven? Deze robuuste nylon band is zowel sterk als comfortabel om langdurig te dragen. Nylon is duurzaam en weegt minder dan leer of metaal, waardoor het comfortabeler is tijdens het sporten. De band past op de meeste polsen en kan naar wens worden aangepast.

    Meer info ↓

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Heb je een Garmin Fenix 6X/5X horloge dat je wilt verwennen met een stijlvolle horlogeband? Dan heb je de mogelijkheid om je horloge aan te passen met deze slimme nylon band.

    Een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kiezen van een nieuwe band voor je Garmin Fenix horloge, is de sterkte ervan. Een stevige nylon band kan een goede keuze zijn, omdat nylon bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid. Dit betekent dat de band bestand is tegen dagelijks gebruik en geschikt is voor diverse buitenactiviteiten. Dit kan van bijzonder belang zijn voor degenen die hun Garmin Fenix horloge gebruiken voor activiteiten zoals hardlopen of wandelen.

    Een andere reden om voor een nylon band te kiezen is het comfort. Wanneer je je Garmin Fenix horloge lange tijd draagt, is het belangrijk dat de band zowel duurzaam als comfortabel is. De nylon band is gemaakt van een lichtgewicht materiaal, dat comfortabeler kan zijn dan sommige zwaardere banden - inclusief leer of metaal. Het gewicht van de band kan van bijzonder belang zijn als je je Garmin Fenix horloge gebruikt voor training of andere activiteiten waarbij zware bewegingen ongemak met zwaardere banden kunnen veroorzaken.

    Bij het kiezen van een nieuwe band voor je Garmin Fenix horloge is ook de pasvorm belangrijk om in gedachten te houden. De meeste horloges hebben een standaard bandmaat, maar het kan nodig zijn om een grotere of kleinere band te kiezen, afhankelijk van de grootte van je pols. Deze stevige nylon band is ontworpen om goed te passen op de meeste polsen en kan eenvoudig worden aangepast naar behoefte, zodat je nog steeds een goede pasvorm en hoog comfort bereikt.

    De band heeft ook een vrij neutraal, maar mooi uiterlijk. Zwart is een tijdloze kleur die bij elke stijl past, en de stevige nylonstructuur geeft een visuele interesse aan je Garmin Fenix 6X/5X horloge. Dit betekent dat je je horloge met vertrouwen en zekerheid kunt dragen, wetende dat het er zowel stijlvol als praktisch uitziet.

    iaai

    Data Sheet

    • Brand:

      OEM

    • Sku:

      #3012

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Model:

      Garmin Fenix 6X / 5X 26mm Haak- en lusbevestiging Nylon Horlogeband (Zwart)

    • Apparatuur:

      Rem

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • Materialen:

      Nylon en ABS plastic.

    Accessoires

    Beoordelingen



    2 van de 5 // gebaseerd op 1 reviews


    goedgekeurde koper

    ★★☆☆☆2022-11-11

    Tyk og klodset rem

    Vragen en antwoorden