300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Robuuste en waterdichte IP68 AirTag-houder met sleutelring - Zwart

artikelnr.: #3206

Robuuste en waterdichte IP68 AirTag-houder met sleutelring - Zwart

Alle afbeeldingen weergeven

Robuuste en waterdichte IP68 AirTag-houder met sleutelring - Zwart

artikelnr.: #3206

    6,99€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


    Stevige en duurzame AirTag-houder die zowel stof als vuil kan weerstaan en bestand is tegen vallen in water, zodat je hem zelfs onder de meest extreme omstandigheden kunt gebruiken.

    iaai Meer info ↓

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Robuuste en waterdichte IP68 AirTag-houder met sleutelring - Zwart

    De robuuste en waterdichte IP68 AirTag-houder met sleutelring in het zwart is het perfecte accessoire voor je Apple AirTags.

    Het beschermt je AirTags tegen schokken, water en stof, terwijl het gemakkelijk is om ze aan je sleutels, tassen, riemen en andere voorwerpen te bevestigen.

    Wat is een AirTag-houder?

    Een AirTag-houder is een beschermend etui of hoesje dat speciaal is ontworpen om Apple AirTags vast te houden.

    AirTags zijn kleine trackingapparaten die je aan je bezittingen kunt bevestigen om je te helpen ze terug te vinden als ze verloren gaan of gestolen worden.

    Een AirTag-houder beschermt je AirTags tegen beschadigingen en maakt het makkelijker om ze aan verschillende voorwerpen te bevestigen.

    De voordelen van een robuuste en waterdichte IP68 AirTag-houder

    Een robuuste en waterdichte IP68 AirTag-houder biedt meerdere voordelen die het tot het ideale accessoire voor je AirTags maken:

    • Bescherming tegen schokken: Deze AirTag-houder is ontworpen om schokken te absorberen en je AirTags te beschermen tegen beschadigingen, zelfs bij harde impacts.
    • Waterdicht: Met een IP68-classificatie voor waterdichtheid kan deze AirTag-houder water weerstaan en houdt het je AirTags droog, zelfs onder natte omstandigheden.
    • Stofbescherming: Een IP68-classificatie betekent ook dat deze AirTag-houder stofdicht is en je AirTags vrij houdt van vuil en stof.
    • Gemakkelijke bevestiging: Deze AirTag-houder wordt geleverd met een sleutelring, waardoor het gemakkelijk is om je AirTags aan je sleutels, tassen, riemen en meer te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat je altijd gemakkelijk toegang hebt tot je tracking.
    • Duurzaamheid: Met een robuuste constructie en hoogwaardige materialen is deze AirTag-houder ontworpen om duurzaam te zijn en dagelijks gebruik te weerstaan.

    Voorbeelden van gebruiksscenario's

    Een gebruiksscenario voor de robuuste en waterdichte IP68 AirTag-houder met sleutelring in het zwart kan zijn om het aan je sleutels te bevestigen. Op deze manier kun je gemakkelijk je sleutels traceren als je ze verliest.

    Je kunt de AirTag-houder ook gebruiken om je AirTags aan je tas te bevestigen als je reist, en zeker zijn dat ze beschermd zijn tegen beschadigingen en gemakkelijk te vinden zijn.

    Als je offroad gaat op een mountainbike of crossmotor, zou deze AirTag-houder ook ideaal zijn om aan de spullen te bevestigen die je extra goed wilt beschermen.

    Statistieken over verloren sleutels en eigendommen

    Verloren sleutels en eigendommen zijn een veelvoorkomend probleem waar veel mensen mee te maken krijgen. Hier zijn enkele statistieken die de omvang van dit probleem illustreren:

    • Volgens een onderzoek uitgevoerd door Tile, een toonaangevende fabrikant van trackingapparaten, verliest de gemiddelde persoon ongeveer 3.680 sleutels en besteedt 6 maanden van hun leven aan het zoeken naar hen. Dit komt neer op het minstens 10 keer per jaar verliezen van een sleutel.
    • Volgens een andere studie uitgevoerd door Yale, een fabrikant van sloten, gelooft 80% van de respondenten dat ze hun sleutels minstens één keer in hun leven zijn kwijtgeraakt.
    • Onderzoeken tonen ook aan dat de gemiddelde persoon minstens 10 minuten per dag besteedt aan het zoeken naar verloren voorwerpen, waaronder sleutels, portemonnees en telefoons.

    Hoe een AirTag-houder kan helpen dit probleem op te lossen

    Een AirTag-houder kan een oplossing zijn voor het probleem van verloren sleutels en eigendommen door je de mogelijkheid te geven hun locatie te traceren en ze gemakkelijker terug te vinden. Door je AirTags aan je sleutels of andere belangrijke voorwerpen te bevestigen, kun je met je iPhone hun locatie volgen. Dit bespaart tijd en vermindert de stress die gepaard gaat met het verliezen van belangrijke eigendommen.

    Het is belangrijk om te kiezen voor een robuuste en waterdichte AirTag-houder zoals deze, die IP68-waterdicht is. Dit zorgt ervoor dat je AirTags beschermd zijn tegen beschadigingen, of het nu per ongeluk is dat je je sleutels in het water laat vallen of dat ze worden blootgesteld aan barre weersomstandigheden.

    De robuuste en waterdichte IP68 AirTag-houder met sleutelring in het zwart biedt alle voordelen die je nodig hebt om je waardevolle voorwerpen te beschermen en te traceren. Met zijn duurzaamheid, waterdichtheid en gemakkelijke bevestigingsopties is het een effectieve oplossing om verlies te voorkomen en het gemakkelijker te maken om je sleutels of andere voorwerpen terug te vinden.

    Data Sheet

    • Brand:

      Kina OEM

    • Sku:

      #3206

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Model:

      Waterproof Anti-drop Anti-lost Tracker Positioning TPU Protective Case for AirTag(Black)

    • Apparatuur:

      Houder

    • Gewicht:

      10g

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • Waterdicht:

      IP68: Støvtæt og vandtæt ned til 1m i 30 minutter

    • Materialen:

      TPU

      Silikone

      PC

    Accessoires

    Beoordelingen



    0 van de 5 // gebaseerd op reviews


    Vragen en antwoorden