300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Superfire oplaadbare en waterdichte fietslamp - 2400mAh - 600lm

artikelnr.: #1892

Superfire oplaadbare en waterdichte fietslamp - 2400mAh - 600lm

Alle afbeeldingen weergeven

Superfire oplaadbare en waterdichte fietslamp - 2400mAh - 600lm

artikelnr.: #1892

    15,99€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


    Kleine lichtgewicht fietslamp met veel goede eigenschappen: 115g is minimaal, waterdicht volgens de IP44-standaard en 3 uur batterijduur op een enkele lading.

    Tegelijkertijd is de fietslamp ontworpen om goed en krachtig te schijnen met een bereik van maar liefst 120 meter zonder andere weggebruikers en tegemoetkomend verkeer te verblinden.

    Dit alles voor een echt goede prijs.

    iaai Meer info ↓

    👍Wij adviseren samen met


    ⓘ druk op "Bestellen" volgens uw keuze(s).

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Superfire oplaadbare en waterdichte fietslamp - 2400mAh - 600lm

    Bent u op zoek naar een lichtgewicht fietslamp die waterdicht, oplaadbaar en indrukwekkend is met een bereik van 120 meter?

    Dan is de Superfire fietslamp de perfecte keuze voor u. Met zijn krachtige verlichting en duurzame ontwerp is hij ideaal voor dagelijks gebruik en wielrennen, waarbij het gewicht laag moet blijven.

    Oplaadbaar en lange batterijduur

    De Superfire fietslamp is uitgerust met een oplaadbare 2400mAh batterij, waarmee u tot 3 uur kunt fietsen op een enkele lading.

    Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen tijdens uw fietstochten. U kunt de lamp eenvoudig opladen met de meegeleverde USB-kabel, wat handig en milieuvriendelijk is.

    Waterdicht en duurzaam

    Met zijn IP44 waterdichte classificatie is de Superfire fietslamp ontworpen om zelfs de meest uitdagende weersomstandigheden te weerstaan. Of het nu regent of sneeuwt, u kunt er zeker van zijn dat de lamp optimaal zal functioneren. Dit maakt hem ideaal voor zowel dagelijks gebruik als buitenavonturen.

    Het duurzame ontwerp van de lamp zorgt ervoor dat hij bestand is tegen schokken en trillingen tijdens het fietsen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat hij kapot gaat als u hem laat vallen of over oneffen terrein rijdt. De Superfire fietslamp is gebouwd om stand te houden, ongeacht hoe intensief u hem gebruikt.

    Krachtige verlichting en indrukwekkend bereik

    Met zijn krachtige lichtsterkte en een bereik van 120 meter zorgt de Superfire fietslamp ervoor dat u altijd optimaal zicht heeft tijdens uw fietstochten. Of u nu fietst in donkere bossen of op slecht verlichte wegen, deze lamp geeft u het nodige licht om te zien en gezien te worden.

    De verstelbare lichtstraal stelt u in staat om de lichtbundel van de lamp aan te passen aan uw behoeften. U kunt het licht instellen op een krachtige of minder krachtige straal, waardoor u de verlichting van de lamp kunt aanpassen aan verschillende fietsomstandigheden.

    Tegelijkertijd is de lichtstraal ontworpen om tegenliggend verkeer en voetgangers niet te verblinden, wat bijdraagt aan de veiligheid in het donker.

    Lichtgewicht en perfect voor racefietsen

    De Superfire fietslamp is ontworpen met het oog op gewichtsbesparing. Met zijn lichtgewicht constructie voegt hij geen onnodig gewicht toe aan uw fiets. Dit maakt hem ideaal voor racefietsen, waarbij elk grammetje telt.

    De compacte afmetingen van de lamp maken hem gemakkelijk te monteren op het stuur van uw fiets. U kunt hem eenvoudig afnemen en weer bevestigen wanneer dat nodig is. De meegeleverde bevestigingsbeugel zorgt ervoor dat de lamp stevig en stabiel blijft tijdens het fietsen.

    De perfecte metgezel voor uw fietstochten

    De Superfire oplaadbare, waterdichte en lichtgewicht fietslamp is de perfecte metgezel voor uw fietstochten. Met zijn krachtige verlichting, indrukwekkend bereik en duurzame ontwerp zorgt hij ervoor dat u altijd optimaal zicht en zichtbaarheid op de weg heeft. Of u nu in de stad fietst of in de natuur, deze fietslamp zal uw betrouwbare partner zijn.

    Met zijn oplaadbare batterij en lange batterijduur hoeft u zich geen zorgen te maken dat u onderweg zonder stroom komt te zitten. De waterdichte constructie zorgt ervoor dat de lamp zelfs de meest uitdagende weersomstandigheden kan weerstaan. En dankzij het lichtgewicht ontwerp is hij perfect voor racefietsen, waarbij het gewicht laag moet blijven.

    Investeer vandaag nog in een Superfire fietslamp en ervaar de ultieme fietsverlichting.

    .iaai

    Data Sheet

    • Brand:

      SuperFire

    • Sku:

      #1892

    • EAN-nummer:

      6956362995093

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Afmetingen (L x H x B):

      10,8 x 3,2 x 2,7 cm

    • Model nr:

      BL11

    • Model:

      Superfire bike flashlight BL11, USB

    • Apparatuur:

      Accessoires

    • Gewicht:

      115g

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • Techniek:

      Kraftigt lys / mindre kraftigt lys / SOS / strobelys

    • De handpoort:

      Micro USB

      USB 2.0-stick

    • De honingpoort:

      Micro USB

    • Waterdicht:

      IP44 - bijvoorbeeld de armatuur moet bestand zijn tegen waterspetters van alle kanten. IP44 is niet waterdicht gemaakt, maar met een waterleidingssysteem dat voorkomt dat water elektrische onderdelen bereikt.

    • Materialen:

      Aluminium

    • Bijgeleverd:

      1m USB naar MicroUSB kabel.

    • CE-certificaat:

      Ja

    • WEEE-certificaat:

      Ja

    Accessoires

    Beoordelingen



    0 van de 5 // gebaseerd op reviews


    Vragen en antwoorden