300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Superfire oplaadbare en waterdichte fietslamp - 2400mAh - 600lm

artikelnr.: #1326

Superfire oplaadbare en waterdichte fietslamp - 2400mAh - 600lm

Alle afbeeldingen weergeven

Superfire oplaadbare en waterdichte fietslamp - 2400mAh - 600lm

artikelnr.: #1326

    10,99€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


    Super slimme en praktische achterlicht voor je fiets, die waterdicht is (IP44), oplaadbaar en weegt slechts 20g - zelfs met een volledig opgeladen batterij ;-)

    Het achterlicht heeft 4 verschillende lichtinstellingen, en de batterijduur is 4,5 uur, terwijl het slechts een half uur duurt om de ingebouwde 230mAh batterij op te laden.

    De lamp heeft een klem, zodat het ook op de fietshelm, rugzak of je hond bevestigd kan worden.

    iaai Meer info ↓

    👍Wij adviseren samen met


    ⓘ druk op "Bestellen" volgens uw keuze(s).

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Superfire oplaadbare en waterdichte fietslamp - 2400mAh - 600lm

    Veiligheid en zichtbaarheid zijn essentieel bij het fietsen, vooral in de vroege ochtenduren en late avonduren. De Superfire oplaadbare en waterdichte fietslamp is ontworpen om aan deze behoeften te voldoen met een scala aan functies die de zichtbaarheid en veiligheid van de fietser onder alle weersomstandigheden waarborgen. Hier is een grondige bespreking van deze hoogwaardige fietsaccessoire.

    Kenmerken en technische specificaties

    De Superfire fietslamp is uitgerust met een reeks indrukwekkende kenmerken en specificaties die hem onderscheiden van de massa. Met een krachtige helderheid en een lange batterijduur is deze fietslamp ontworpen om een betrouwbare metgezel te zijn tijdens je fietstochten.

    • Compact ontwerp: De lichte constructie maakt de lamp gemakkelijk te monteren en veroorzaakt geen hinder tijdens het fietsen.
    • Oplaadbare batterij: De 2400mAh batterij zorgt voor een gebruiksduur van maximaal 4,5 uur en kan eenvoudig en snel worden opgeladen via de meegeleverde USB-kabel.
    • Waterbestendige prestaties: Met een hoge waterbestendigheidsclassificatie van IP44 is de fietslamp beschermd tegen regen en spatwater.
    • Vier lichtinstellingen: Pas je verlichtingservaring aan op basis van de weersomstandigheden en persoonlijke voorkeuren met vier verschillende lichtinstellingen.

    Ontwerp en duurzaamheid

    Het ontwerp van de Superfire fietslamp is zowel stijlvol als functioneel. Het robuuste materiaal zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor bestendigheid tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik.

    De waterdichte constructie betekent dat deze achterlamp je blijft beschermen tegen achteropkomend verkeer, of je nu fietst in de regen of in de zon.

    Eenvoudige montage met elastiek of klem - voor zowel fietsers, wandelaars als hondenbezitters

    De lamp monteren op je fiets is eenvoudig en veilig met het meegeleverde elastiek en de gemonteerde klem.

    De krachtige elastiek wordt samen met de gemonteerde klem gebruikt door de klem te draaien, zodat deze dwars over de lengte van de achterlamp zit, en vervolgens de lamp vast te zetten op de meeste zadelpennen (15-35mm) zonder gereedschap. Dit maakt het snel en gemakkelijk om de lamp te verwijderen wanneer deze niet in gebruik is of moet worden opgeladen.

    De gemonteerde klem kan worden gebruikt om de achterlamp vast te zetten aan de achterzak, de fietshelm of de rugzak. Als je aan het wandelen bent of de hond uitlaat, is de Superfire fietslamp ook ideaal om jezelf of je hond zichtbaar te maken voor andere weggebruikers.

    Oplaadbaarheid en economie

    In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is een oplaadbare oplossing zoals deze fietslamp een verstandige keuze. Het vermindert niet alleen de kosten en het gedoe van het constant moeten kopen en vervangen van batterijen, maar is ook beter voor het milieu.

    Gebruiksvriendelijkheid

    De Superfire fietslamp is niet alleen ontworpen om duurzaam en praktisch te zijn, maar ook gebruiksvriendelijk. Met slechts één knop om tussen verschillende lichtinstellingen te schakelen en eenvoudig opladen via USB, kan iedereen deze fietslamp probleemloos bedienen.

    Lichtinstellingen en zichtbaarheid

    De vier ingebouwde lichtinstellingen bieden flexibiliteit en maximale zichtbaarheid onder verschillende omstandigheden. De lamp heeft zowel constante als knipperende lichtinstellingen, die je zichtbaarheid voor andere weggebruikers kunnen vergroten.

    Op deze manier draagt de achterlamp bij aan een veiligere fietstocht of wandeling, waarbij je gemakkelijk gezien kunt worden door automobilisten en andere weggebruikers.

    IP44 = Gebruik de fietslamp onder alle weersomstandigheden

    Deze fietslamp kan pronken met een waterbestendige classificatie van IP44, waardoor hij geschikt is voor gebruik onder zelfs de meest uitdagende weersomstandigheden. Of het nu regent of de zon schijnt, de Superfire fietslamp blijft betrouwbaar werken en zorgt ervoor dat je zichtbaar bent op de weg.

    Kwaliteit en veiligheid

    Als het gaat om fietsen, is veiligheid het belangrijkste en een goede verlichting kan een groot verschil maken in het verkeer. Een achterlamp zoals deze van Superfire zorgt ervoor dat je gezien wordt.

    Lange batterijduur

    Met de oplaadbare 2400mAh batterij kun je rekenen op vele uren gebruik tussen het opladen door - tot wel 4,5 uur. Dit verkleint het risico om zonder verlichting vast te komen te zitten tijdens je rit, wat essentieel is voor je veiligheid op de weg.

    Waarde voor je geld

    De Superfire fietslamp biedt uitstekende waarde voor je geld. Met de hoge kwaliteit, oplaadbare functies en robuuste vormgeving is het een investering in je eigen veiligheid die ook lang meegaat.

    Essentiële accessoire voor fietsers

    De oplaadbare en waterdichte Superfire lichtgewicht fietslamp is een essentiële accessoire voor elke fietsuitrusting. Met zijn hoge helderheid, robuuste bouwkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid is het een ideale metgezel voor fietsers die veiligheid en functionaliteit waarderen.

    Of je nu een forensfietser bent of een weekendkrijger op twee wielen, deze achterlamp verbetert je zichtbaarheid en beschermt je op de weg - en is ook ideaal voor wandelaars en hondenbezitters.

    .iaai

    Data Sheet

    • Brand:

      SuperFire

    • Sku:

      #1326

    • EAN-nummer:

      6956362995109

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Afmetingen (L x H x B):

      70 x 30 x 20 mm

    • Model nr:

      BTL01

    • Model:

      Rear bike light Superfire BTL01, USB, 230mAh

    • Apparatuur:

      Accessoires

    • Gewicht:

      20g

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • De handpoort:

      USB 2.0-stick

      Micro USB

    • De honingpoort:

      Micro USB

    • Waterdicht:

      IP44 - bijvoorbeeld de armatuur moet bestand zijn tegen waterspetters van alle kanten. IP44 is niet waterdicht gemaakt, maar met een waterleidingssysteem dat voorkomt dat water elektrische onderdelen bereikt.

    • Materialen:

      PC

    • Bijgeleverd:

      0,5m USB til MicroUSB kabel

    • CE-certificaat:

      Ja

    Accessoires

    Beoordelingen



    0 van de 5 // gebaseerd op reviews


    Vragen en antwoorden