300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Telescopische zaklamp en pick-up tool voor reparatie en geocaching - Zwart

artikelnr.: #1737

Puzzeldoos van hout met geheime lade voor spel en geocaching - klein.

Alle afbeeldingen weergeven

Telescopische zaklamp en pick-up tool voor reparatie en geocaching - Zwart

artikelnr.: #1737

    7,22€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


    Handige zaklamp met meerdere functies, waardoor er veel gebruiksmogelijkheden zijn en je krijgt dus zowel een 160 lumen lamp, een magnetisch pick-up gereedschap aan beide uiteinden en de mogelijkheid om de zaklamp uit te strekken tot 57 cm lang, waarbij het uiterste deel zelfs flexibel is en 360º kan draaien.

    iaai Meer info ↓

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Telescopische zaklamp en pick-up tool voor reparatie en geocaching - Zwart

    Telescopische zaklampen en pick-up tools zijn handige hulpmiddelen voor zowel reparatie als geocaching activiteiten. Hun veelzijdigheid maakt ze onmisbaar wanneer het gaat om het bereiken van kleine voorwerpen of het verkennen van donkere gebieden.

    Lees verder om meer te weten te komen over de functies, voordelen en toepassingen die dit product kan bieden.

    Functies en specificaties

    Deze zwarte telescopische zaklamp en pick-up tool is ontworpen met meerdere innovatieve functies om uw ervaring handiger en efficiënter te maken. Enkele van de belangrijkste functies en specificaties zijn:

    • Telescopische verlenging: De zaklamp en pick-up tool kunnen worden uitgeschoven van 17 tot 57 cm, zodat u voorwerpen kunt verlichten en bereiken die buiten uw bereik liggen. Dit is vooral handig in situaties waar u kleine voorwerpen moet pakken of donkere en ontoegankelijke gebieden moet verkennen.
    • Zwart ontwerp: Deze zaklamp en pick-up tool komen in een stijlvolle zwarte kleur, een klassieke kleur die nooit verveelt.
    • LED-lamp: De zaklamp is uitgerust met een krachtige LED-lamp die heldere en scherpe verlichting biedt. Dit maakt het mogelijk om donkere gebieden te verkennen of voorwerpen die u wilt oppakken nauwkeurig te identificeren.
    • Pick-up functie: Dit apparaat is ook uitgerust met een pick-up functie waarmee u kleine voorwerpen van de grond of andere moeilijk bereikbare plaatsen kunt oppakken. Dit is handig voor zowel praktisch gebruik als geocaching activiteiten.
    • Lichtgewicht en duurzaam: De zaklamp en pick-up tool zijn lichtgewicht en duurzaam. Ze zijn gemaakt van aluminium, wat zorgt dat ze herhaaldelijk gebruik kunnen weerstaan zonder beschadigd te raken.

    Voordelen van het gebruik van een telescopische zaklamp en pick-up tool

    Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een telescopische zaklamp en pick-up tool voor reparatie en geocaching. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

    • Vergrote reikwijdte: Met de telescopische verlenging kunt u gemakkelijk voorwerpen bereiken op moeilijk toegankelijke plaatsen of op hoogtes die anders onmogelijk te bereiken zouden zijn. Dit bespaart tijd en moeite bij reparaties of geocaching activiteiten.
    • Verlichting in donkere gebieden: De LED-lamp in deze zaklamp stelt u in staat om donkere gebieden te verkennen en verborgen voorwerpen te ontdekken. Dit kan vooral nuttig zijn bij reparaties waar u heldere verlichting nodig heeft om kleine details te zien.
    • Gemakkelijk oppakken van metalen voorwerpen: De magnetische pick-up functie die in dit apparaat is ingebouwd, maakt het gemakkelijk om kleine metalen voorwerpen op te pakken. Dit is vooral handig wanneer u kleine onderdelen verliest of laat vallen tijdens reparaties.
    • Handig en eenvoudig te gebruiken: De telescopische zaklamp en pick-up tool zijn eenvoudig te bedienen en vereisen geen extra gereedschap. U kunt gemakkelijk zelf reparaties uitvoeren of geocaching activiteiten ondernemen zonder te hoeven vertrouwen op andere apparatuur.

    Toepassingsmogelijkheden

    Deze telescopische zaklamp en pick-up tool hebben veel toepassingsmogelijkheden in zowel huiselijke als buitenshuis activiteiten. Enkele van de primaire toepassingen zijn:

    • Reparaties: Dit gereedschap is handig voor reparatiewerkzaamheden waarbij u kleine voorwerpen moet bereiken of donkere gebieden moet verlichten. Het kan worden gebruikt voor elektronische reparaties, sieradenreparaties, autoreparaties en nog veel meer.
    • Geocaching: Geocaching is een populaire buitenactiviteit waarbij men op zoek gaat naar verborgen voorwerpen met behulp van GPS-coördinaten. Deze zaklamp en pick-up tool zijn nuttig voor het vinden en verzamelen van geocaching-containers of schatten die op moeilijk bereikbare plaatsen zijn geplaatst.
    • Huiselijk gebruik: Het gereedschap is ook nuttig voor alledaagse taken in huis. Het kan worden gebruikt om sleutels of kleine voorwerpen te zien en op te pakken die achter meubels of op moeilijk bereikbare plaatsen zijn gevallen.

    Met deze telescopische zaklamp en pick-up tool kunt u uw reparatievaardigheden verbeteren en spannende geocaching avonturen beleven. De veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid maken het een essentieel hulpmiddel voor iedereen die functionaliteit en betrouwbaarheid waardeert.

    iaai

    Data Sheet

    • Brand:

      OEM

    • Sku:

      #1737

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Afmetingen (L x H x B):

      17 - 57 cm

    • Model:

      1W Flexible Magnet Camping Fishing Telescopic 360 Degrees Head Flashlight Outdoor Torch Magnetic Pick Up Tool Lamp(Black)

    • Apparatuur:

      Zaklamp

      Accessoires

    • Gewicht:

      110g

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • Materialen:

      Aluminium

    • Bijgeleverd:

      4 x LR44 batteri

    Accessoires

    Beoordelingen



    0 van de 5 // gebaseerd op reviews


    Vragen en antwoorden