300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Telescoopsteel/extractor voor geocaching in glasvezel met gemonteerde schroefdraad en haak - 9,8m

3.8 4 Beoordelingen.
artikelnr.: #822

Puzzeldoos van hout met geheime lade voor spel en geocaching - klein.

Alle afbeeldingen weergeven

Telescoopsteel/extractor voor geocaching in glasvezel met gemonteerde schroefdraad en haak - 9,8m

3.8 Uit de 5 // 4 Beoordelingen.
artikelnr.: #822

    80,57€

    ca. 1-2 dagen levering
    Gratis verzending

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.

    Sterke en handige telescopische hengel/trekker voor geocaching onder de 700 gram met gemonteerde 3D-geprinte draad en haak, zodat hij klaar is voor gebruik wanneer je hem ontvangt.

    De telescoopsteel is 9,8 meter lang en onderscheidt zich vooral door zijn lage gewicht, waardoor hij veel gemakkelijker te voet of op de fiets te vervoeren is dan de grote en zware trekkers.

    Meer info ↓

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Telescoopstang/trekker voor geocaching in glasvezel met gemonteerde draad en haak - 9,8m

    Bent u een gepassioneerd geocacher, weet u dat een extractor een noodzakelijke TOTT (Tool of the trade) is als u caches wilt bemachtigen die zich op hoge en moeilijk bereikbare plaatsen bevinden? Hier heb je een telescoopstang/trekker in glasvezel van 9,8 meter, waarbij we de draad stevig hebben vastgelijmd en voorzien van een haak - beide 3D geprint - zodat hij direct klaar is voor gebruik.

    Met deze veelzijdige en duurzame paal kun je nieuwe hoogten bereiken en geocaches in bomen, op lantaarnpalen en andere hoge locaties pakken.

    Duurzaamheid en kwaliteit in glasvezel

    De telescoopstang is gemaakt van glasvezel, waardoor hij ontzettend licht en tegelijkertijd extreem duurzaam is. Glasvezel staat bekend om zijn sterkte en weerstand tegen extreme omstandigheden en belastingen. Dit maakt de hengel ideaal voor buitenactiviteiten zoals geocaching, waarbij hij onderhevig kan zijn aan zware weerstand en slijtage.

    Zorg er echter wel voor dat er geen grind en vuil in de verbindingen terechtkomt en vergeet niet om elke verbinding vast te maken wanneer u de stang uitschuift - deze heeft geen voordeel als de verbindingen van grote hoogte naar beneden vallen.

    Met een lengte van 9,8 meter kun je veel van de hooggeplaatste caches bereiken in bomen, lantaarnpalen en waar de caches zich ook in de hoogte bevinden.

    OPMERKING: Het is belangrijk om de verbindingen goed aan te draaien terwijl u de telescopische stang uitschuift. Want als ze niet goed worden vastgedraaid, loop je het risico dat alle scharnieren plotseling naar beneden vallen, wat de uiteinden van de scharnieren kan beschadigen en zo de telescoopstang kapot kan maken.

    Ideale lichtgewicht extractor voor geocaching

    Deze telescopische paal is het ideale hulpmiddel voor geocaching. Geocaching is een populaire activiteit waarbij deelnemers GPS-coördinaten gebruiken om verborgen "caches" over de hele wereld te vinden. Deze caches kunnen worden verborgen in bomen, op lantaarnpalen en andere hoge locaties die doorgaans moeilijk te bereiken zijn.

    Met deze telescopische hengel bereik je eenvoudig geocaches op hoogtes die anders onbereikbaar zijn. Door de verstelbare lengte van maximaal 9,8 meter kunt u de paal aanpassen aan de specifieke locatie en hoogte die u moet bereiken.

    Dit maakt het eenvoudiger en efficiënter om geocaches te vinden en te loggen, ongeacht waar ze zijn opgeslagen.

    Praktisch en draagbaar formaat

    Eén van de grote voordelen van deze telescopische hengel is het praktische formaat. Volledig uitgeschoven bereikt hij een indrukwekkende lengte van 9,8 meter en in opgevouwen toestand heeft hij een prettig handzaam formaat van slechts 77 cm en weegt hij minder dan 700 gram.

    Dit maakt het gemakkelijk om de hengel te vervoeren en op te bergen wanneer deze niet in gebruik is. Koop indien nodig een hengeltas om hem in te vervoeren.

    Inclusief stoffen tas

    Om de telescopische paal te beschermen, wordt deze in een stoffen zak geplaatst die de paal beschermt tegen stof, vuil en krassen wanneer deze niet in gebruik is.

    Deze stoffen tas zorgt er tevens voor dat de stang beschermd wordt tijdens het transport en voorkomt schade aan de auto of andere voorwerpen.

    Sterke en duurzame telescoopsteel voor geocachers

    Een telescopische hengel/trekker van glasvezel van 9,8 meter is het ideale hulpmiddel voor zowel vissen als geocaching. De duurzame glasvezelconstructie zorgt ervoor dat de hengel zelfs de meest veeleisende omstandigheden en belastingen kan weerstaan.

    Door de verstelbare lengte bereik je gemakkelijk geocaches op hoogtes die normaal moeilijk te bereiken zijn. Door het praktische formaat en de meegeleverde stoffen tas is het gemakkelijk om de hengel te vervoeren en op te bergen, en als je een extra hengeltas koopt, is dat nog eenvoudiger.

    Dus ga eropuit en verken de wondere wereld van geocaching met deze geweldige telescopische paal/trekker van glasvezel!

    Hjalte gebruikt het al enkele jaren en kan het van harte aanbevelen.

    Data Sheet

    • Brand:

      OEM

    • Sku:

      #822

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Afmetingen (L x H x B):

      77 x 3,5 cm / Geocaching ekstraktor: 9,8m

    • Model:

      JETSHARK 11m china fishing rod Telescopic Fishing Rod Ultra Long Carbon Fishing Rod

    • Apparatuur:

      Accessoires

    • Gewicht:

      675g

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    Accessoires

    Beoordelingen



    3.75 van de 5 // gebaseerd op 4 reviews


    goedgekeurde koper

    ★☆☆☆☆2024-09-01

    Spöet slog ihop, smack, smack, smack, och tre delar gick sönder, suck

    goedgekeurde koper

    ★★★★☆2024-08-06

    Stabil trots låg vikt

    goedgekeurde koper

    ★★★★★2024-07-09

    Let, meget nem at bruge og har en følelse af høj kvalitet. Godt køb og ordren kom hurtigt hjem (Finlad) Så jeg kan anbefale dig at købe

    goedgekeurde koper

    ★★★★★2024-03-03

    Kom hurtigt og god kvalitet

    Vragen en antwoorden