300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
Prijs
Kleur
De handpoort
De honingpoort
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
Accessoires voor gaming

Accessoires voor gaming

Er zijn58 producten.
Tilbehør til Gaming Wat heb ik nodig aan gaming apparatuur? Als het gaat om gaming apparatuur, draait het allemaal om het vinden van wat het comfort en de respons tijdens het gamen kan verbeteren. Omdat je vaak urenlang achter elkaar speelt, is het belangrijk dat je apparatuur dit zo goed...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
Accessoires voor gaming

Tilbehør til Gaming

Wat heb ik nodig aan gaming apparatuur?

Als het gaat om gaming apparatuur, draait het allemaal om het vinden van wat het comfort en de respons tijdens het gamen kan verbeteren. Omdat je vaak urenlang achter elkaar speelt, is het belangrijk dat je apparatuur dit zo goed mogelijk ondersteunt.

Als je op een laptop speelt, zoals een MacBook, is het logisch om een standaard voor je MacBook aan te schaffen. Op die manier kun je de hoogte en de hoek aanpassen zodat het het beste bij je zithouding past.

Hetzelfde geldt als je op een iPad of iPhone speelt en graag urenlang achter elkaar wilt gamen. Een standaard kan de ervaring echt verbeteren. Bovendien wordt het ook gemakkelijker om films te kijken of te streamen.

In veel spellen, vooral op de MacBook, is het noodzakelijk om een muis te hebben als je een kans wilt maken. Hier is een gaming muis die comfortabel is en veel aanpassingsmogelijkheden biedt wat je moet zoeken en het kan je ervaring aanzienlijk verbeteren.

Bovendien is het altijd belangrijk om het geluid in orde te hebben, of je nu aan het gamen bent of aan het streamen. Hier is een headset een goede investering, omdat je zowel geweldig geluid krijgt als geïsoleerd wordt van omgevingsgeluiden die kunnen afleiden wanneer je geconcentreerd wilt blijven.

In deze categorie hebben we verschillende items die je kunnen helpen tijdens het gamen, waarbij we vooral hebben gefocust op het bieden van comfort. Het goede comfort zorgt ervoor dat je meer van het gamen geniet, maar het voorkomt ook dat je last krijgt van rug-, nek- en polsblessures.

Met een combinatie van verschillende producten in deze categorie zou je goed uitgerust moeten zijn, of je nu van gamen op je iPhone, iPad of MacBook houdt.

Hoe kies je een gamingstoel?

Er zijn veel verschillende gamingstoelen op de markt, waarvan velen op het eerste gezicht hetzelfde lijken te doen. De meeste mensen hebben waarschijnlijk ook een voorkeur voor het soort stoel waarin ze het liefst zitten als het erop aankomt.

Maar als je nu moet kiezen, is de eerste stap altijd om de juiste informatie te vinden. Er kan namelijk een groot verschil zijn tussen de verschillende gamingstoelen. Het belangrijkste is hoe ergonomisch ze zijn en welke lichaamshouding ze bieden tijdens langdurig gebruik.

Als je veel tijd besteedt aan gamen, is het ook belangrijk dat je een stoel hebt die zeer duurzaam is, anders zal deze snel verslijten. En als hij versleten is, verliest hij veel van de voordelen van het hebben van een speciale gamingstoel ten opzichte van een gewone stoel.

Wat voor soort gamingstoelen zijn er?

Er zijn verschillende soorten gamingstoelen, waarbij we hier op de site een breed scala aanbieden, die allemaal verschillende dingen kunnen. Over het algemeen kunnen ze worden onderverdeeld in prijsklassen, waarbij je de goedkopere soorten hebt die prima werken als een allround stoel als je er niet te veel uren in hoeft te zitten.

Daarnaast zijn er ook premium stoelen die alles kunnen. Onder hen vind je verschillende variaties, zoals de hoogte van de stoel, wat relevant kan zijn als je zelf erg lang of kort bent. Er zijn natuurlijk ook verschillende fabrikanten die stoelen maken.

Wat zijn de voordelen van een gamingstoel?

Een gamingstoel kan een grote verbetering zijn ten opzichte van een bureaustoel en een nog grotere verbetering ten opzichte van een gewone stoel. Ze zijn ontworpen om comfortabel en ongestoord te kunnen zitten, zelfs gedurende vele uren.

Dus als je rugpijn hebt van het zitten op je gewone stoel tijdens het gamen, dan kan het zeker worden aanbevolen om een gamingstoel aan te schaffen. Ze worden geleverd met ergonomische rugleuningen die dit probleem tijdens het gamen moeten verhelpen.

Hetzelfde geldt als de hoogte gewoon nooit goed is wanneer je zit te gamen, dan is het logisch om een gamingstoel aan te schaffen zoals degene die we hier op de site hebben, die precies naar behoefte kan worden aangepast. Zo zul je nooit in een slechte houding zitten tijdens het gamen.

Velen worden ook geleverd met armleuningen en kussens waarmee je gemakkelijk verschillende delen van je lichaam kunt ontspannen wanneer dat nodig is. Het kan behoorlijk prettig zijn om je armen even te laten rusten na een intensieve gamesessie, in plaats van ze constant gespannen te houden.

Hoe vergelijken gamingstoelen met andere bureaustoelen?

Dit hangt sterk af van wat je ervoor kiest om te vergelijken. Als je een goedkope bureaustoel hebt die aan algemene behoeften voldoet, zul je vrijwel elke gamingstoel als een grote upgrade ervaren, omdat ze veel meer nadruk leggen op comfort.

Maar als je een professionele bureaustoel hebt in de hogere prijsklasse, zul je waarschijnlijk niet veel verschil merken bij het overstappen naar een gamingstoel. Dan moet je in ieder geval een gamingstoel kopen die in dezelfde prijsklasse zit, omdat beide zijn ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan.

Maar als je het gevoel hebt dat je niet erg comfortabel zit in je bureaustoel, dan is een gamingstoel zeker een goede keuze. Gamingstoelen hebben namelijk veel aandacht voor comfort, omdat veel gamers zich zo comfortabel mogelijk willen voelen, zodat het niet afleidt tijdens het spelen.

Wat zijn de prijs- en kwaliteitsverschillen van gamingstoelen?

Zoals vaak het geval is, gaat de prijs hand in hand met de kwaliteit, ongeacht wat je koopt. Maar we hebben ons best gedaan om ervoor te zorgen dat al onze stoelen een hoog basisniveau bieden, wat betekent dat de kernkwaliteit van alle stoelen erg hoog is.

Dus als je een gamingstoel wilt hebben voor comfort, maar niet veel geld wilt uitgeven, kunnen onze goedkopere stoelen dat zeker bieden. Het comfort is wat je zou verwachten van een duurdere stoel, maar er zijn gewoon minder extra functies, zoals ondersteuningskussens.

Aan de andere kant, als je het beste van het beste wilt hebben, dan moet je kijken naar de premium stoelen. Ze zijn duurder, maar bieden daarentegen uitstekend comfort en hebben extra ondersteuning om een hoog ergonomisch niveau te bieden.

Natuurlijk is er altijd een compromis tussen hoog comfort en wat extra ondersteuning, als je dat niet nodig hebt. Hier moet je een gesprek voeren met je bankrekening en vooral je lichaam om erachter te komen wat de beste oplossing is.

Waar moet je speciaal op letten bij gamingstoelen?

Het allerbelangrijkste is je reden om een gamingstoel aan te schaffen. Als je rug- of nekklachten hebt en betere ondersteuning wilt, is het een goed idee om een gamingstoel aan te schaffen met zoveel mogelijk ondersteuning.

Als je daarentegen gewoon probeert te upgraden van een gewone stoel, zal elke gamingstoel als een grote upgrade aanvoelen. Dan kun je gerust een goedkopere stoel kiezen als je het even wilt uitproberen.

Als je een hardcore gamer bent die urenlang voor het scherm zit, is het waarschijnlijk een goed idee om een premium stoel aan te schaffen. In vergelijking met de prijzen van extra hardware in je desktop is een gamingstoel een vrij kleine investering die veel kan betekenen voor je ervaring.

Gamer pc's

Met de krachtige gaming pc's van Nordic Gaming krijg je een speciaal geconfigureerde gamingcomputer die veel kracht biedt voor je geld, zodat je je innerlijke gaming-viking kunt loslaten.

Alle gamer pc's van Nordic Gaming zijn speciaal samengesteld met optimale configuraties, zodat ze de beste prestaties voor de prijs kunnen leveren.

De Nordic Gaming pc's zijn onderverdeeld in drie categorieën: Yggdrasil, Loke en Thor, die elk hun eigen prijsklasse vertegenwoordigen, zodat iedereen een gamer pc kan krijgen, ongeacht de grootte van hun portemonnee.

De gamer pc's zijn ook grondig getest door de competente technici van Nordic Gaming, zodat je er zeker van kunt zijn dat je kunt spelen zodra je je pc uitpakt.

Ze zijn ook allemaal uitgerust met coole LED-verlichting, die wilder en mooier wordt naarmate je hoger in de productseries komt.

Alle gaming pc's worden geleverd met Windows 10 geïnstalleerd, dus de computer kan natuurlijk ook worden gebruikt voor normaal computer- en schoolwerk, en je krijgt 3 jaar garantie bij je aankoop.

Yggdrasil - Instapniveau Gaming PC

De prijs voor een goede gamingcomputer begint rond de 5.000 kronen voor de goedkoopste Yggdrasil Basic PC, en het is de ideale keuze voor de nieuwe pc-gamer die deze spannende wereld wil betreden, waar avonturen van allerlei soorten wachten.

Ondanks dat de prijs niet overweldigend is, zijn er genoeg computerkracht om je in alle populaire spellen op de markt te storten en te ontdekken waar je het meeste plezier aan beleeft.

De prijs om te upgraden naar een krachtigere Yggdrasil gaming pc is overigens niet erg hoog, dus het kost niet veel om wat extra paardenkracht onder de motorkap te krijgen.

Je zult echter niet de meest veeleisende spellen kunnen spelen op de hoogste resolutie met de Yggdrasil-serie, dus als je op zoek bent naar een gaming pc daarvoor, moet je eens kijken naar de Loke- of Thor-serie.

Loke - Middenklasse Gaming PC

Als je op een iets hoger niveau wilt gamen, moet je eens kijken naar de Loke-serie, die de middenklasse gamer-pc van Nordic Gaming vertegenwoordigt.

Hier krijg je echt krachtige beesten die goed en probleemloos presteren in een breed scala van de meest populaire pc-games zoals Counter Strike: GO, Fortnite, League of Legends, Battlefield, Call of Duty en nog veel meer.

Het brein van de Loke-serie is de populaire Intel Core i5-processor, die bekend staat om zijn uitstekende en stabiele prestaties, en deze wordt omringd door krachtige en snelle hardware die samen zorgen voor veel goede game-ervaringen.

Thor - High-End Gaming PC

Als je de ultieme game-ervaring wilt, heb je een gamer-pc uit de Thor-serie nodig, want hier vind je enkele van de krachtigste gaming-pc's op de markt.

De experts van Nordic Gaming hebben de computers samengesteld met de beste en krachtigste componenten die ook goed samenwerken, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een high-end gamer-pc krijgt die maximale prestaties levert in alle spellen.

Er is veel aandacht besteed aan details, dus de Thor-machines spelen niet alleen met spierkracht, maar zien er ook goed uit terwijl je virtueel wat rondschiet.

De resultaten van de prestatietest van de Thor #3.1 gaming-pc van Nordic Gaming spreken voor zich: CS: GO = 325 FPS (FULL HD HIGH)

FORTNITE = 215 FPS (FULL HD HIGH)

PUBG = 200 FPS (FULL HD HIGH)

GTA = 65 FPS (FULL HD HIGH)

LEAGUE LEGENDS = 625 FPS (FULL HD HIGH)

BATTLEFIELD = 97 FPS (FULL HD HIGH)

CALL OF DUTY = 46 FPS (FULL HD HIGH)

OVERWATCH = 150 FPS (FULL HD HIGH)

iaai