300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Waterdichte fietszadeltas met slimme klikfunctie - 1,5l

artikelnr.: #404

Cykel taske med iPhone holder

Alle afbeeldingen weergeven

Waterdichte fietszadeltas met slimme klikfunctie - 1,5l

artikelnr.: #404

    20,65€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


    Hier krijg je de meest praktische fietstas die je je kunt wensen, omdat deze met zijn slimme klikfunctie heel gemakkelijk af te nemen en te bevestigen is.

    Als je je fiets moet parkeren in een fietsenkelder of een binnenplaats waar diefstal een risico is, kun je de tas gewoon meenemen, en dat geldt natuurlijk ook als je op pad bent en je fiets voor een tijdje onbeheerd wilt achterlaten.

    De fietstas is waterdicht en behoorlijk ruim.

    iaai Meer info ↓

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Waterdichte fietstas voor onder het zadel met handige klikfunctie

    Heb je een praktische en betrouwbare fietstas nodig die je spullen veilig en droog houdt onder alle omstandigheden? Dan is onze waterdichte fietstas voor onder het zadel de perfecte oplossing voor jou!

    Met een capaciteit van 1,5 liter is deze tas ruim genoeg om alles wat je nodig hebt tijdens je ritten op te bergen - of je nu op een korte trip naar het werk gaat of een lange fietstocht maakt.

    En met de slimme klikfunctie kun je de tas snel en gemakkelijk aan het zadel bevestigen en weer losmaken wanneer je op je bestemming aankomt.

    Maar deze fietstas is niet alleen praktisch - hij is ook gebouwd om duurzaam en betrouwbaar te zijn in alle situaties. De waterdichte constructie beschermt je spullen tegen regen en vuil, terwijl het robuuste ontwerp ervoor zorgt dat de tas vele jaren meegaat.

    Of je nu de fiets dagelijks gebruikt of voor langere fietstochten, deze waterdichte fietstas voor onder het zadel zal je trouwe metgezel zijn. Dus waarom wachten? Maak je fietstocht nog beter met deze praktische en duurzame fietstas vandaag nog!

    Waterdichte constructie houdt je spullen droog

    Wanneer je fietst in de regen of op natte wegen, weet je hoe belangrijk het is om je spullen te beschermen tegen water en vuil. Met Wozinsky's waterdichte fietstas voor onder het zadel hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je spullen nat of vuil worden.

    De tas is ontworpen om 100% waterdicht te zijn, zodat je er zeker van kunt zijn dat je spullen altijd beschermd zijn, ongeacht het weer. En met de slimme klikfunctie kun je de tas gemakkelijk verwijderen en bevestigen wanneer dat nodig is.

    Handige klikfunctie maakt het eenvoudig om de fietstas te bevestigen

    Met de slimme klikfunctie kun je de tas snel en gemakkelijk aan het zadel bevestigen wanneer je op je fietstocht vertrekt. En als je op je bestemming aankomt, kun je de tas net zo gemakkelijk weer losmaken.

    Deze handige en eenvoudige functie maakt het makkelijker dan ooit om je spullen mee te nemen onderweg, zonder dat je hoeft te rommelen met klittenbandriemen.

    Ruim met 1,5 liter

    Met een capaciteit van maar liefst 1,5 liter is de waterdichte fietstas voor onder het zadel ruim genoeg om alle uitrusting die je nodig hebt tijdens het fietsen op te bergen.

    Of je nu je portemonnee, mobiele telefoon, een extra binnenband of iets dergelijks mee wilt nemen, deze fietstas heeft er ruimte voor.

    Goed gebouwd en duurzaam

    Wanneer je een fietstas koopt, wil je er zeker van zijn dat deze vele jaren meegaat. En met onze waterdichte fietstas voor onder het zadel kun je erop vertrouwen dat je investeert in kwaliteit en duurzaamheid.

    De tas is gemaakt van hoogwaardige materialen die ontworpen zijn om veel te kunnen doorstaan. En het robuuste ontwerp betekent dat je het keer op keer kunt gebruiken, zonder dat het verslijt of kapot gaat.

    Geschikt voor dagelijks gebruik en langere fietstochten

    Of je nu je fiets gebruikt voor dagelijks vervoer of voor langere fietstochten, de waterdichte fietstas voor onder het zadel is de perfecte metgezel.

    Met zijn praktische en duurzame ontwerp biedt deze tas de opbergruimte die je nodig hebt terwijl je onderweg bent. En zijn waterdichte constructie zorgt ervoor dat je spullen beschermd zijn tegen het weer, waar je ook fietst.

    Haal het meeste uit je fietstochten met onze waterdichte fietstas voor onder het zadel vandaag nog - met de handige klikfunctie en het ruime ontwerp zul je er geen spijt van krijgen.

    iaai

    Data Sheet

    • Brand:

      Wozinsky

    • Sku:

      #404

    • EAN-nummer:

      5907769301445

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Model nr:

      WBB27BK

    • Model:

      Wozinsky fietszadeltas waterdicht 1,5l zwart.

    • Apparatuur:

      Tas

    • Gewicht:

      174g

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • Capaciteit:

      Inhoud: 1,5 liter.

    • Compatibiliteit:

      Werkt met alle iPhones en iPods.

    • Materialen:

      Kulfiber

    • Bijgeleverd:

      Beugels, schroeven, moeren en inbussleutel.

    Accessoires

    Beoordelingen



    0 van de 5 // gebaseerd op reviews


    Vragen en antwoorden