300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

530 stuks krimpkousen Heat Shrink Tubing in 4 kleuren en 12 diameters.

5 1 Beoordelingen.
artikelnr.: #704

530 stuks krimpkousen Heat Shrink Tubing in 4 kleuren en 12 diameters.

Alle afbeeldingen weergeven

530 stuks krimpkousen Heat Shrink Tubing in 4 kleuren en 12 diameters.

5 Uit de 5 // 1 Beoordelingen.
artikelnr.: #704

    29,99€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


    Mooie houten kist voor uw muntenverzameling met 100 vakjes, 100 capsules en 100 inzetstukken die gebruikt worden om de capsules perfect passend te maken voor uw munten van respectievelijk 18, 21, 25, 27 en 30 mm.

    De kist is gemaakt van mooi, licht hout met schuiminleg en kan gesloten worden met twee metalen scharnieren.

    530 stuks krimpkousen Heat Shrink Tubing in 4 kleuren en 12 diameters.

    iaai Meer info ↓

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Houten kist voor 100 munten - 18, 21, 25, 27, 30mm - incl. 100 capsules

    Voor verzamelaars en liefhebbers van munten zijn opslag en presentatie sleutelaspecten van de hobby. Een houten kist voor munten gecombineerd met geschikte maat capsules is niet alleen een praktische oplossing - het is een esthetische en veilige manier om voor je waardevolle verzamelobjecten te zorgen.

    Ontworpen met de muntverzamelaar in gedachten

    Deze houten kist is ontworpen met de muntverzamelaar in gedachten, die zijn munten op een aantrekkelijke manier wil beveiligen en presenteren. De kist is gemaakt van een mooi, licht houtsoort, wat niet alleen zorgt voor een robuuste en duurzame opslag, maar ook een natuurlijke charme toevoegt aan de presentatie van je collectie.

    Binnenin is de kist uitgerust met een zacht schuim materiaal dat ruimte biedt voor de meegeleverde 100 muntcapsules, die samen met de 100 schuiminzetstukken de munten beschermen tegen krassen en andere schade, terwijl ze tegelijkertijd kunnen worden tentoongesteld.

    Materiaal en ontwerp

    De houten kist is gemaakt van licht hout en heeft een eenvoudig, maar elegant ontwerp dat goed past in alle huizen en kantoren. De natuurlijke afwerking biedt een mooi contrast met de glanzende munten en capsules.

    Het is uitgerust met metalen beslag en twee prachtig vormgegeven sluitmechanismen zorgen ervoor dat het deksel gesloten blijft.

    Voordelen van houtmateriaal

    Hout is een tijdloos materiaal dat niet alleen vele jaren meegaat, maar ook zijn producten veilig houdt. Het is ook een milieuvriendelijke oplossing, omdat het duurzamer en recyclebaar is dan op plastic gebaseerde alternatieven.

    De sterkte van het hout biedt goede bescherming voor de munten, terwijl het een gevoel van natuurlijke elegantie toevoegt.

    Capsules voor muntopslag

    Met de houten kist worden 100 capsules meegeleverd, die zijn gevormd om precies te passen bij munten van verschillende groottes: 18, 21, 25, 27 en 30 mm, samen met de meegeleverde 100 schuiminzetstukken die passen bij verschillende muntgroottes.

    De capsules zijn gemaakt van transparant en robuust plastic, dat een duidelijke weergave van de munt mogelijk maakt zonder deze uit de bescherming te hoeven verwijderen. Ze zijn bestand tegen stof, vuil en vingerafdrukken, en houden je munten in de best mogelijke staat.

    Geschikt voor 5 verschillende muntgroottes

    De capsules komen in één maat van 32mm, die dankzij het schuiminzetstuk kan worden aangepast aan 5 verschillende muntgroottes van 18 mm, 21 mm, 25 mm, 27 mm, en 30 mm.

    Dit maakt het mogelijk om een breed scala aan munten op te slaan, van de kleinste herdenkingsstukken tot grotere valuta en medailles. Elke capsule heeft een strakke, maar zachte pasvorm die de munt veilig op zijn plaats houdt.

    Esthetische presentatie

    Het heldere plastic maakt het gemakkelijk om de munten te tonen zonder concessies te doen aan de bescherming. Toon de voor- en achterkant van je munten met gemak, en maak indruk op vrienden en andere verzamelaars met je prachtig gepresenteerde collectie.

    Opslag en organisatie

    • De houten kist biedt ruimte aan 100 munten, wat voldoende ruimte biedt voor zowel nieuwe verzamelaars als degenen met grotere collecties.

    • De capsules maken een georganiseerde en aangepaste sortering mogelijk op basis van de grootte, waarde, jaartal van de munten of welke andere voorkeur verzamelaars ook mogen hebben.

    • Opslag in capsules vermindert het risico op chemische reacties tussen munten en de omgeving, en vermindert daarmee ook het risico op oxidatie en verslechtering.

    Veilige opslag

    De combinatie van de houten kist en de meegeleverde capsules zorgt voor een veilige en presentabele opslag van je munten.

    Zowel nieuwe als oude munten verdienen de juiste zorg, en met deze oplossing krijgen je verzamelobjecten de bescherming die ze nodig hebben.

    Aankoopinformatie en onderhoud

    Investeren in een houten kist met capsules is een langetermijnoplossing die de levensduur van je muntcollectie zal verlengen. Wanneer je dit product koopt, kun je er zeker van zijn dat je een goede investering hebt gedaan voor toekomstig genot en potentieel verhoogde waarde van je collectie.

    Onderhoudstips

    Geschikt onderhoud van de houten kist en de capsules zal ervoor zorgen dat ze lang meegaan. Het wordt aanbevolen om het hout regelmatig schoon te maken met een zachte, droge doek en direct zonlicht te vermijden om verkleuring te voorkomen. De capsules vereisen slechts een eenvoudige veeg om stof of vingerafdrukken te verwijderen.

    Muntkist voor zowel beginners als serieuze verzamelaars

    Deze houten kist met 100 muntcapsules is de ideale oplossing voor de serieuze muntverzamelaar die orde, bescherming en elegante presentatiemogelijkheden voor zijn collectie wil.

    Voor de nieuwe muntverzamelaar is de kist een goede start die de groeiende collectie mooi zal tonen.

    Zo bouw je niet alleen een mooi display, maar ook een duurzaam thuis voor je waardevolle verzamelobjecten.

    530 stuks krimpkousen Heat Shrink Tubing in 4 kleuren en 12 diameters

    .iaai

    Data Sheet

    • Brand:

      OEM

    • Sku:

      #704

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Afmetingen (L x H x B):

      28 x 19 x 4,5 cm

    • Model:

      100 Commemorative Coin Protection Boxes Coin Collection Coin Storage Box(Wood)

    • Apparatuur:

      Accessoires

    • Gewicht:

      612g inkl. kapsler og indlæg

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    Accessoires

    Beoordelingen



    5 van de 5 // gebaseerd op 1 reviews


    goedgekeurde koper

    ★★★★★2024-02-14

    Pæn kasse . Hurtig levering via post nord

    Vragen en antwoorden