300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Apple Pencil 2 Siliconen hoesje van Stoyobe - oranje verloop

artikelnr.: #3174

Apple Pencil 2 Siliconen hoesje van Stoyobe - grijze gradient

Alle afbeeldingen weergeven

Apple Pencil 2 Siliconen hoesje van Stoyobe - oranje verloop

artikelnr.: #3174

    9,29€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


    Dit Apple Pencil 2 siliconenhoesje van Stoyobe in een aantrekkelijke oranje gradiënt is ontworpen om je pencil een persoonlijk tintje te geven, terwijl het bescherming en functionaliteit biedt.

    iaai Meer info ↓

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Apple Pencil 2 Siliconen hoesje van Stoyobe - oranje verloop

    Het siliconen hoesje van Stoyobe voor de Apple Pencil 2 is niet alleen een beschermende sleeve, maar ook een slimme toevoeging aan je werkuitrusting. Het ontwerp met oranje verloop geeft een frisse en moderne uitstraling die je werkdag kan opfleuren. De kleurovergang van het ene uiteinde van de pen naar het andere voegt een uniek esthetisch element toe dat zich onderscheidt van de meer traditionele effen kleurige hoesjes.

    Naast stijlvol, dient de siliconen hoes ook een praktisch doel. Het siliconen materiaal biedt een comfortabelere en stevigere grip, wat vermoeidheid in de hand vermindert tijdens lange teken- of schrijfsessies. Met zijn duurzame constructie is het hoesje ontworpen om schokken te absorberen en je Apple Pencil te beschermen tegen krassen en schrammen bij dagelijks gebruik.

    Materialen en duurzaamheid

    Het hoesje is gemaakt van hoogwaardige siliconen, bekend om zijn duurzaamheid en flexibiliteit. De siliconen zijn bestand tegen water en zweet, wat ervoor zorgt dat het zijn uiterlijk behoudt over de tijd en dat het gemakkelijk schoon te maken is. Het is ook het vermelden waard dat het materiaal milieuvriendelijk is, wat een belangrijke overweging is voor de bewuste consument.

    Compatibiliteit

    Het installeren van de siliconen hoes is ongelooflijk eenvoudig. Het glijdt gemakkelijk over je Apple Pencil en zorgt voor een perfecte pasvorm zonder de functies of draadloze oplading van de pen te blokkeren. Dit hoesje is speciaal ontworpen voor de 2e generatie Apple Pencil, wat volledige compatibiliteit en toegang tot de dubbel-tap functie van de pen garandeert.

    Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat het hoesje er niet alleen goed uitziet, maar ook de gebruikerservaring verbetert. Het gladde oppervlak voelt comfortabel tegen de huid, terwijl het gewicht van het hoesje is aangepast om een optimale balans te behouden wanneer de pen in gebruik is. De handige plaatsing van het hoesje zorgt er ook voor dat je je Apple Pencil gemakkelijk kunt vinden en pakken wanneer je hem nodig hebt.

    iaai

    Data Sheet

    • Brand:

      Stoyobe

    • Sku:

      #3174

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Apparatuur:

      Accessoires

      Houder

    • Gewicht:

      71g

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • Materialen:

      ABS en siliconen.

    Beoordelingen



    0 van de 5 // gebaseerd op reviews


    Vragen en antwoorden