300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Legendarisch duurzaam gamer USB naar USB-C kabel met hoek - 2m - Blauw

artikelnr.: #1947

Legendarisch duurzaam gamer USB naar USB-C kabel met hoek - 2m - Blauw

Alle afbeeldingen weergeven

Legendarisch duurzaam gamer USB naar USB-C kabel met hoek - 2m - Blauw

artikelnr.: #1947

  1. Kopen 5-
    Opslaan 25%
    Spar 14,18€

11,35€

ca. 1-2 dagen levering
verzending vanaf 5

Artikel is niet op voorraad

in voorraad

Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


Luxe en stijlvolle snel oplaadbare USB naar USB-C kabel van 2 meter voor je Android mobiel of tablet.

De kabel heeft versterkte connectoren en een duurzame nylon weving die het extra lang meegaat.

LET OP: Niet compatibel met iPhone 15 en iPad.

Legendarisch duurzame gamer USB naar USB-C kabel met hoek - 2m - Blauw

iaai

Meer info ↓

3-4 dagen levering met PostNL
300 dagen recht van retour
200.000 Denen gebruiken ons


Baseus Crystal Shine robuust gevlochten USB naar USB-C kabel - 2m - Zwart

Op zoek naar een betrouwbare, duurzame en stijlvolle USB naar USB-C kabel? De Baseus Crystal Shine robuust gevlochten USB naar USB-C kabel is de perfecte oplossing.

Met een lengte van 2 meter en een zwart ontwerp is deze kabel ideaal voor het opladen en overdragen van gegevens tussen uw apparaten met USB en USB-C poorten.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid

Baseus staat bekend om het produceren van producten van hoge kwaliteit, en deze USB naar USB-C kabel is geen uitzondering. De kabel is gemaakt van slijtvast materiaal en is ontworpen om dagelijks gebruik en slijtage te weerstaan. Het gevlochten ontwerp beschermt de kabel tegen breuken en voorkomt verstrengeling, waardoor het duurzamer is dan traditionele kabels.

De Baseus Crystal Shine kabel is ook voorzien van versterkte verbindingen aan de uiteinden van de kabel om slijtage en breuk te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat de kabel herhaaldelijk buigen en trekken kan weerstaan zonder zijn functionaliteit te verliezen.

USB-C compatibiliteit

De Baseus Crystal Shine USB naar USB-C kabel is volledig compatibel met USB-C apparaten zoals smartphones, tablets, laptops en vele andere apparaten. USB-C is de nieuwe standaard geworden voor opladen en gegevensoverdracht vanwege de vele voordelen.

Een van de meest opmerkelijke voordelen van USB-C is de omkeerbaarheid. Met een USB-C stekker kunt u de kabel aansluiten zonder u zorgen te maken over de juiste richting. Dit maakt het handiger en gebruiksvriendelijker. De Baseus Crystal Shine kabel maakt het gemakkelijk om uw apparaten aan te sluiten en op te laden zonder gedoe.

Snelle oplading en gegevensoverdracht

Deze Baseus Crystal Shine kabel ondersteunt snel opladen met een hoge stroomsterkte tot 3A. Dit betekent dat u uw apparaten snel en efficiënt kunt opladen. Of het nu uw smartphone of tablet is, u kunt rekenen op een betrouwbare oplading zonder vertraging.

Bovendien ondersteunt deze kabel ook snelle gegevensoverdracht met een snelheid tot 480Mbps. Dit maakt het ideaal voor het overbrengen van grote bestanden zoals video's, foto's en documenten. U hoeft niet langer lang te wachten tot bestanden zijn overgedragen tussen apparaten. De Baseus Crystal Shine kabel zorgt voor een snelle en stabiele gegevensoverdracht.

Stijlvol en praktisch ontwerp

De Baseus Crystal Shine kabel heeft niet alleen indrukwekkende functionele eigenschappen, maar heeft ook een stijlvol ontwerp. Het zwarte gevlochten kabel ziet er zowel luxueus als modern uit en past perfect bij elk apparaat en interieur.

De kabel is ook uiterst praktisch vanwege de lengte van 2 meter. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de kabel te kort is om van het stopcontact naar uw werkstation of bed te reiken. Met de Baseus Crystal Shine kabel heeft u voldoende lengte om u te bewegen terwijl u oplaadt of gegevens overdraagt tussen apparaten.

Veilig en betrouwbaar

Baseus streeft er altijd naar om producten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan alle veiligheidsnormen. De kabel is ontworpen met bescherming tegen kortsluiting, overspanning en oververhitting, wat zorgt dat u uw apparaten gemakkelijk en veilig kunt opladen zonder zorgen over schade.

  • De Baseus Crystal Shine kabel is gecertificeerd door verschillende veiligheidsorganisaties om de betrouwbaarheid en veiligheid van het product te garanderen.
  • Het is belangrijk om een betrouwbare kabel te kiezen om uw apparaten te beschermen tegen mogelijke schade of defecten tijdens het opladen of gegevensoverdracht.

Betrouwbaar, duurzaam en stijlvol opladen

De Baseus Crystal Shine robuust gevlochten USB naar USB-C kabel is een betrouwbare, duurzame en stijlvolle optie voor het opladen en overdragen van gegevens naar uw USB-C apparaten.

Met een gevlochten ontwerp, snelle oplading en gegevensoverdracht, praktische lengte en sterke verbindingen is deze kabel een slimme investering. Kies de Baseus Crystal Shine kabel voor een probleemloze en veilige oplaad- en overdrachtservaring elke keer.

iaai

Compatibiliteit

Data Sheet

  • Brand:

    Baseus

  • Sku:

    #1947

  • EAN-nummer:

    6932172602833

  • Terug:

    300 dagen recht van retour

  • Model nr:

    CAJY000501

  • Model:

    Baseus Crystal Shine Series cable USB cable for fast charging and data transfer USB Type A - USB Type C 100W 2m black

  • Apparatuur:

    Kabel of adapter.

  • Productgarantie:

    Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

  • Techniek:

    2,4A en 480Mbps

  • De handpoort:

    USB 2.0-stick

    USB 2.0 type C

  • Materialen:

    Nylon

    ABS

  • CE-certificaat:

    Ja

  • WEEE-certificaat:

    Ja

  • Lengte:

    2 meter

Beoordelingen



0 van de 5 // gebaseerd op reviews


Vragen en antwoorden