300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

AirTag houder voor huisdieren in siliconen met botmotief - Zwart

artikelnr.: #1109

AirTag houder voor huisdieren in siliconen met botmotief - Zwart

Alle afbeeldingen weergeven

AirTag houder voor huisdieren in siliconen met botmotief - Zwart

artikelnr.: #1109

    7,99€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


    Hier krijg je een mooie halsband voor je kat, konijn of ander huisdier met een AirTag houder van siliconen, zodat je de bewegingen van je huisdier kunt volgen en het huisdier kunt vinden als het is weggelopen.

    De halsband is geweven van stevig nylon en er zijn reflecterende draden in verwerkt, zodat je huisdier 's nachts zichtbaar is.

    iaai Meer info ↓

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Halsband met AirTag houder voor huisdieren met bel - Zwart

    Maakt u zich zorgen over de veiligheid en het welzijn van uw huisdier? Wilt u uw kat in de gaten houden en ervoor zorgen dat deze altijd gevonden kan worden als ze verdwaalt?

    Dan is een halsband met AirTag houder voor huisdieren met bel de perfecte oplossing voor u. Deze halsband is ontworpen om u gemoedsrust te geven en ervoor te zorgen dat uw huisdier altijd veilig en zichtbaar is.

    Houd uw huisdier in de gaten met een AirTag houder

    Een halsband met een AirTag houder is een innovatieve oplossing die u in staat stelt om op elk moment de locatie van uw huisdier in de gaten te houden.

    De AirTag is een klein apparaatje dat aan de halsband bevestigd kan worden en het mogelijk maakt om de bewegingen van uw huisdier via uw iPhone te volgen. Dit is vooral handig als u een kat heeft die graag op ontdekkingstocht gaat en kan verdwalen.

    Met de halsband met AirTag houder kunt u uw kat gemakkelijk vinden als deze verdwaalt. U kunt de locatie in realtime volgen en een melding krijgen als uw huisdier zich buiten een vooraf gedefinieerd gebied beweegt. Dit stelt u in staat om snel te handelen en ervoor te zorgen dat uw kat veilig thuis komt.

    Veilige sluiting en reflecterende draden voor extra veiligheid

    Deze halsband is niet alleen praktisch, maar ook veilig voor uw huisdier. Het is voorzien van een veilige sluiting die loskomt als uw huisdier ergens in vast komt te zitten. Dit zorgt ervoor dat uw huisdier niet in gevaar komt als het ergens in verstrikt raakt.

    De halsband bevat ook reflecterende draden die 's nachts oplichten. Dit maakt uw huisdier zichtbaar, zelfs in donkere omgevingen, en verhoogt de veiligheid, vooral als het zich in verkeersrijke gebieden bevindt. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdier altijd zichtbaar is, ongeacht het tijdstip van de dag.

    Robuuste en duurzame nylon weving

    Deze halsband is gemaakt van een robuuste en duurzame nylon weving. Het is ontworpen om slijtage en uitrekken te weerstaan en ervoor te zorgen dat het lang meegaat.

    U hoeft zich geen zorgen te maken dat de halsband breekt of verslijt, want het is gemaakt om duurzaam en betrouwbaar te zijn.

    Al met al is een halsband met AirTag houder voor huisdieren met bel de ideale oplossing voor u als u de locatie van uw huisdier in de gaten wilt houden en hun veiligheid wilt waarborgen.

    Met een veilige sluiting, reflecterende draden en een robuuste nylon weving kunt u er zeker van zijn dat uw huisdier in goede handen is. Geef uzelf gemoedsrust en investeer vandaag nog in een halsband met AirTag houder voor uw huisdier.

    iaai

    Data Sheet

    • Brand:

      Kina OEM

    • Sku:

      #1109

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Afmetingen (L x H x B):

      Kan indstilles fra 19,8 - 33 cm

    • Model:

      For AirTag Tracker Silicone Case Reflective Pet Cat Collar With Bell(Black)

    • Apparatuur:

      Houder

    • Gewicht:

      13g

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • Materialen:

      Silikone

    Accessoires

    Beoordelingen



    0 van de 5 // gebaseerd op reviews


    Vragen en antwoorden