300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Puzzeldoos van hout met geheime lade voor spel en geocaching - klein.

artikelnr.: #1760

Puzzeldoos van hout met geheime lade voor spel en geocaching - klein.

Alle afbeeldingen weergeven

Puzzeldoos van hout met geheime lade voor spel en geocaching - klein.

artikelnr.: #1760

    5,99€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


    Veelzijdige kleine gadget voor de outdoor liefhebber, de scout, de geocacher of de wandelaar, die met maar liefst 7 functies in één apparaat veel gebruiksmogelijkheden biedt wanneer je je in de natuur begeeft.

    Deze gadget van bijna 10 cm bevat een reeks gereedschappen, inclusief een klein opbergvak van 2 x 1,5 cm, en kan gemakkelijk om de nek worden gedragen met het bevestigde koord.

    Meer info ↓

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Of je nu een enthousiaste wandelaar, kampeerder, geocacher of een buitenavonturier bent, het is cruciaal om de juiste uitrusting bij je te hebben om de onvoorspelbaarheid van de natuur aan te kunnen.

    De 7-in-1 Outdoor tool is een slimme gadget die zeven essentiële functies combineert in één compact en draagbaar gereedschap. Hier kun je lezen over de functies en hun bruikbaarheid in verschillende buitensituaties.

    Betrouwbare en veelzijdige 7-in-1 gadget

    Met een afmeting van slechts 9,6 x 2,7 cm is dit multifunctionele gereedschap ontworpen om een betrouwbare metgezel te zijn zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

    De kleurencombinatie van groen en zwart maakt het niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook gemakkelijk te vinden in een rugzak of noodtas. Veel outdoor-gereedschappen kunnen omvangrijk of onbruikbaar lijken, maar dit 7-in-1 apparaat is ontworpen met praktisch nut in gedachten.

    De zeven functies

    Dit apparaat is meer dan een simpel gereedschap; het is een overlevingspakket dat in de palm van je hand past. Laten we deze functies eens nader bekijken:

    1. Fluit

    Een geluid dat op grote afstand gehoord kan worden en cruciaal kan zijn voor redding. De fluit die in dit gereedschap is ingebouwd, is luid en kan het verschil betekenen tussen gevonden worden of vermist blijven.

    2. Kompas

    Navigeren in de natuur kan uitdagend zijn, maar een betrouwbaar kompas is een levensredder. De integratie van het kompas zorgt ervoor dat je altijd je richting kunt bepalen en de weg terug kunt vinden naar het kamp of de beschaving.

    3. Thermometer

    Het bijhouden van de temperatuur is belangrijk, vooral in extreme klimaten. De thermometerfunctie helpt je de juiste beslissingen te nemen met betrekking tot kledingkeuze en bescherming tegen de elementen. De thermometer kan temperaturen aan van -20 tot 50 graden Celsius.

    4. LED zaklamp

    Licht is essentieel als de duisternis invalt. De LED-zaklamp is niet super krachtig, maar als je plotseling licht nodig hebt, heb je hier een kleine zaklamp bij de hand. Werkt door de knop ingedrukt te houden.

    5. Vergrootglas

    Details kunnen cruciaal zijn voor het identificeren van planten, insecten of om vuur te maken met de stralen van de zon. Een vergrootglas is een onderschat gereedschap dat een groot verschil kan maken.

    6. Reflector

    In een noodsituatie kan het signaleren naar reddingspersoneel het verschil maken tussen leven en dood. De reflector helpt licht op te vangen en signalen te sturen naar mogelijke helpers. Het kan natuurlijk ook gebruikt worden om berichten over langere afstanden te sturen naar vrienden of andere groepen.

    7. Opbergruimte

    Een kleine ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld pillen of noodinformatie is een slimme toevoeging aan elke overlevingskit. Dit discrete compartiment kan worden gebruikt om kleine, maar belangrijke, items droog en veilig te houden. Het meet ongeveer 2 x 1,5 cm.

    Bruikbaarheid in verschillende scenario's

    Dit gereedschap is ontworpen om net zo veelzijdig te zijn als de situaties waarin het kan worden gebruikt. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe de 7-in-1 Outdoor tool nuttig kan zijn:

    • Wandelen en kamperen: Navigeer op de paden, meet de temperatuur van de dag en vind je weg en dingen met de zaklamp.
    • Survivaltraining: Gebruik de fluit om je locatie te signaleren en het vergrootglas om zonlicht te focussen om een vuur te starten.
    • Vissen en jagen: Houd het weer in de gaten en gebruik de reflector om je locatie te signaleren aan anderen in de groep.

    7-in-1 tool voor de Outdoor mensen

    De 7-in-1 Outdoor tool is een waardevolle toevoeging aan elke buitenuitrusting. Het multifunctionele ontwerp maakt het een slim gereedschap voor iedereen die tijd buiten doorbrengt en voorbereid wil zijn op elke situatie. Of je nu een wandelaar, kampeerder, geocacher bent of gewoon zeker wilt zijn op je uitstapjes, dit gereedschap is een slimme aankoop.

    Door de combinatie van fluit, kompas, thermometer, LED zaklamp, vergrootglas, reflector en opbergruimte wordt dit gereedschap een welkome metgezel voor al je avonturen.

    iaai

    Data Sheet

    • Brand:

      Kina OEM

    • Sku:

      #1760

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Afmetingen (L x H x B):

      9,6 x 3 x 2,7 cm

    • Model:

      7 in 1 (Survival Whistle / Compass / Thermometer / LED Light / Magnifier / Retroreflector / String)

    • Apparatuur:

      Accessoires

    • Gewicht:

      40g

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • CE-certificaat:

      Ja

    • WEEE-certificaat:

      Ja

    Accessoires

    Beoordelingen



    0 van de 5 // gebaseerd op reviews


    Vragen en antwoorden