300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Oceaan siliconen band voor Apple Watch 42/44/45/49mm - Wit

artikelnr.: #1072

Oceaan siliconen band voor Apple Watch 42/44/45/49mm - Wit

Alle afbeeldingen weergeven

Oceaan siliconen band voor Apple Watch 42/44/45/49mm - Wit

artikelnr.: #1072

    14,44€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.

    Het Ocean-ontwerp werd gepresenteerd samen met de lancering van de Apple Watch Ultra en is ontworpen voor een actief leven, zodat je het dagelijks en tijdens het sporten kunt gebruiken terwijl je geniet van goed comfort.

    De band is geschikt voor de grotere modellen van de Apple Watch; dat wil zeggen 42, 44 en 45 mm, evenals de Ultra-modellen van 49 mm.

    iaai Meer info ↓

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Stijlvol design

    Deze categorie van Ocean siliconen bandjes voor de Apple Watch 42/44/45/49mm - Wit biedt een breed scala aan kleuren en stijlen die bij elke smaak en stijl passen. Met een slank en modern ontwerp kun je jouw Apple Watch personaliseren met een bandje dat past bij jouw kledingstijl en gelegenheid.

    Bijvoorbeeld, als je de voorkeur geeft aan een klassieke en tijdloze stijl, kun je kiezen voor een wit bandje dat elegant jouw Apple Watch complimenteert. Als je een meer gedurfde en trendy stijl prefereert, kun je kiezen voor een bandje in een levendige kleur zoals rood of blauw.

    Functioneel en comfortabele pasvorm

    De Ocean siliconen band voor de Apple Watch 42/44/45/49mm - Wit is niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel om te dragen. Het siliconen materiaal is zacht, licht en flexibel, wat het comfortabel maakt om de hele dag te dragen en geschikt voor sportactiviteiten en dagelijks gebruik.

    Het bandje is ook makkelijk aan te passen, zodat het perfect past om jouw polsmaat. Je kunt het gemakkelijk strakker of losser maken, afhankelijk van jouw behoefte en voorkeur. Dit zorgt ervoor dat je de optimale pasvorm en comfort hebt voor jouw Apple Watch.

    Duurzaamheid en kwaliteit

    De Ocean siliconen band voor de Apple Watch 42/44/45/49mm - Wit is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerstand tegen dagelijks gebruik en slijtage. Het bandje is ontworpen om externe invloeden zoals water, zweet en schokken te weerstaan, wat het ideaal maakt voor buitenactiviteiten en sporters.

    Een ander voordeel van het siliconen materiaal is het gemak van onderhoud. Je kunt het bandje eenvoudig reinigen met water en milde zeep om het fris en schoon te houden.

    Compatibiliteit

    De Ocean siliconen band voor de Apple Watch 42/44/45/49mm - Wit is speciaal ontworpen om te passen op de Apple Watch in de maten 42/44/45/49mm. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste maat band kiest voor jouw specifieke Apple Watch model om een optimale pasvorm te bereiken.

    Dit bandje is compatibel met Apple Watch Series 1, 2, 3, 4, 5, 6 en SE en past perfect bij zowel mannen als vrouwen. Of je nu een ouder Apple Watch model hebt of het nieuwste, je kunt de juiste siliconen band vinden om jouw look te upgraden.

    Conclusie

    De Ocean siliconen band voor de Apple Watch 42/44/45/49mm - Wit biedt een stijlvolle, functionele en duurzame oplossing voor het dragen van jouw Apple Watch. Met een breed scala aan kleuren en stijlen kun je jouw Apple Watch personaliseren met een bandje dat past bij jouw smaak en stijl.

    Dit siliconen bandje is niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel om de hele dag te dragen. Het is gemaakt van duurzaam siliconen materiaal dat bestand is tegen water, zweet en schokken, waardoor het ideaal is voor elke activiteit.

    Of je nu op zoek bent naar een klassieke of trendy stijl, er is een siliconen band die bij jou past. Kies de Ocean siliconen band voor de Apple Watch 42/44/45/49mm - Wit en upgrade jouw Apple Watch vandaag nog!

    iaai

    Compatibiliteit

    Apple Watch


    Apple watch Utra 2

    Apple watch Utra

    Apple watch series 9

    Apple watch series 8

    Apple watch series 7

    Apple watch SE

    Apple watch series 6

    Apple watch series 5

    Apple watch series 4

    Apple watch series 3

    Apple watch series 2

    Apple watch series 1


    Data Sheet

    • Brand:

      OEM

    • Sku:

      #1072

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Model:

      For Apple Watch SE 2023 44mm ZGA Ocean Silicone Watch Band(White)

    • Apparatuur:

      Rem

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • Materialen:

      Silikone

      Metal

    Accessoires

    Beoordelingen



    0 van de 5 // gebaseerd op 1 reviews


    Vragen en antwoorden