300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Opvouwbare lichtgewicht rugzak van waterafstotende stof van HAWEEL - Groen

4 1 Beoordelingen.
artikelnr.: #390-2

Opvouwbare lichtgewicht rugzak van waterafstotende stof van HAWEEL - Groen

Alle afbeeldingen weergeven

Opvouwbare lichtgewicht rugzak van waterafstotende stof van HAWEEL - Groen

4 Uit de 5 // 1 Beoordelingen.
artikelnr.: #390-2

    16,99€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


    Super slimme en praktische opvouwbare lichtgewicht rugzak, die niet veel meer ruimte inneemt dan een blikje frisdrank wanneer deze is opgevouwen en in de bijgeleverde draagtas is geplaatst.

    Toch kan de rugzak ongeveer 8 liter bagage bevatten in het grote vak en daarnaast zijn er zijvakken en een voorvak met rits voor mobiel, sleutels of iets anders.

    Opvouwbare lichtgewicht rugzak van waterafstotende stof van HAWEEL - Groen
    iaai Meer info ↓

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Opvouwbare lichtgewicht rugzak van waterafstotende stof van HAWEEL - Groen

    De opvouwbare lichtgewicht rugzak van waterafstotende stof van HAWEEL is de ideale metgezel voor reizigers, outdoorliefhebbers en dagelijks gebruik. Met zijn innovatieve ontwerp en duurzame materialen biedt deze rugzak zowel functionaliteit als stijl.

    Zijn vermogen om op te vouwen tot een klein formaat maakt het praktisch om mee te nemen op reizen, terwijl de waterafstotende eigenschappen ervoor zorgen dat je spullen droog blijven onder vochtige weersomstandigheden.

    Deze groene versie is perfect voor degenen die een vleugje kleur aan hun rugzakcollectie willen toevoegen.

    Duurzaamheid en functionaliteit

    De HAWEEL rugzak is ontworpen met een combinatie van slijtvast nylonstof en een waterafstotende coating, die zorgt voor langdurige duurzaamheid en bescherming van je spullen. De rugzak is voorzien van een sterke en solide rits die soepel glijdt en zorgt voor gemakkelijke toegang tot de inhoud van de rugzak.

    De verstelbare schouderbanden zorgen voor een comfortabel draagcomfort, maar zijn net als de rug niet gewatteerd, omdat dit het vouwen van de tas zou bemoeilijken en het zou voorkomen dat de tas zo klein mogelijk opgevouwen kan worden.

    De opvouwbare rugzak heeft een capaciteit van maximaal 8 liter, wat voldoende ruimte biedt om al je benodigdheden zoals kleding, snacks, elektronica en meer mee te nemen. Aan de buitenkant is er bovendien een extra ritsvak waar je waardevolle spullen veilig kunt opbergen.

    Voor extra gemak heeft de rugzak ook twee zijvakken die perfect zijn voor het opbergen van waterflessen, paraplu's en kleine accessoires.

    Opvouwbaar en draagbaar

    Een van de grootste voordelen van deze rugzak is de opvouwbare functie. Wanneer hij niet in gebruik is, kan hij eenvoudig worden opgevouwen en gecomprimeerd tot een klein formaat dat kan worden opgeborgen in de meegeleverde draagtas.

    Dit maakt het uiterst praktisch om mee te nemen op reizen waar ruimte een luxe is. Je kunt hem gemakkelijk opbergen in je koffer, handbagage of zelfs in je jaszak. Wanneer je de rugzak weer nodig hebt, duurt het slechts een moment om hem uit te vouwen en je extra draagruimte te geven.

    Waterafstotend ontwerp

    Een belangrijke functie van deze rugzak is zijn waterafstotende eigenschappen. Het innovatieve stof en de coating stoten water af en beschermen je spullen tegen vocht. Dit is vooral belangrijk tijdens buitenactiviteiten zoals wandelen en kamperen, waar onverwachte regen kan voorkomen. De ritsen zijn ook ontworpen om extra bescherming te bieden tegen opspattend water en buien.

    Met deze rugzak hoef je je geen zorgen te maken over je waardevolle spullen die nat of beschadigd raken. Het waterafstotende ontwerp helpt om je spullen droog en intact te houden tijdens lichte regenbuien - bij zwaardere en langdurige regen moet je extra bescherming gebruiken.

    Stijlvol uiterlijk

    Deze opvouwbare rugzak is niet alleen praktisch en duurzaam, maar biedt ook een stijlvolle look. De groene kleur voegt een fris en levendig element toe aan elke outfit.

    Of je de rugzak nu gebruikt voor dagelijks gebruik of voor je outdoor avonturen, het moderne ontwerp en de frisse kleur zullen je onderscheiden van de massa. De combinatie van functionaliteit en stijl maakt deze rugzak een ideale keuze voor degenen die een modern en veelzijdig accessoire wensen.

    Perfect accessoire voor reizigers en outdoorliefhebbers

    De opvouwbare lichtgewicht rugzak van waterafstotende stof van HAWEEL is een must-have accessoire voor elke reiziger of outdoorliefhebber. Met zijn duurzame constructie, ruime capaciteit, opvouwbare ontwerp en waterafstotende eigenschappen heeft deze rugzak alle functies die je nodig hebt onderweg.

    De stijlvolle look en de mooie kleur maken het een frisse keuze. Investeer vandaag nog in deze rugzak en geniet van het gemak, de duurzaamheid en de bescherming die het biedt.

    iaai

    Data Sheet

    • Brand:

      Haweel

    • Sku:

      #390-2

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Afmetingen (L x H x B):

      44 x 29 x 7 cm

    • Model:

      HAWEEL Portable Foldable Waterproof Backpack Folding Bag (Green)

    • Apparatuur:

      Tas

    • Gewicht:

      110g

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • Materialen:

      Polyester

    • Bijgeleverd:

      Bærepose med snoreluk og lille karabin

    Accessoires

    Beoordelingen



    4 van de 5 // gebaseerd op 1 reviews


    goedgekeurde koper

    ★★★★☆2024-01-24

    Ok produkt, men lidt skrøbelig

    Vragen en antwoorden