300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Verstelbare hoekadapter voor Dyson stofzuiger V7, V8, V10, V11 en V15

artikelnr.: #2027

Verstelbare hoekadapter voor Dyson stofzuiger V7, V8, V10, V11 en V15

Alle afbeeldingen weergeven

Verstelbare hoekadapter voor Dyson stofzuiger V7, V8, V10, V11 en V15

artikelnr.: #2027

    16,99€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


    Maak schoon op moeilijk bereikbare plaatsen zoals bijvoorbeeld bovenop een kast met deze verstelbare hoekadapter.

    De adapter is geschikt voor de Dyson modellen V7, V8, V10, V11 en V15.

    iaai Meer info ↓

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Verstelbare hoekadapter voor Dyson stofzuiger V7, V8, V10, V11 en V15

    Een effectieve en veelzijdige stofzuiger is een noodzaak in elk huis of werkomgeving. Dyson stofzuigers, waaronder de modellen V7, V8, V10, V11 en V15, staan bekend om hun indrukwekkende zuigkracht en innovatieve technologie.

    Om de gebruikerservaring te verbeteren en het schoonmaken nog eenvoudiger te maken, is een verstelbare hoekadapter voor Dyson stofzuigers een onmisbaar accessoire.

    Verbeterde reikwijdte en flexibiliteit

    Een verstelbare hoekadapter is speciaal ontworpen om de reikwijdte te vergroten en meer flexibiliteit te bieden tijdens het schoonmaken. Door deze adapter aan je Dyson stofzuiger toe te voegen, kun je gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken zoals hoeken, ruimtes tussen meubels of onder lage meubels bereiken.

    De verstelbare hoekadapter kan verticaal gedraaid worden, wat je de mogelijkheid geeft om de hoek naar behoefte aan te passen. Dit maakt het mogelijk om oppervlakken te stofzuigen die normaal gesproken moeilijk te bereiken zouden zijn zonder je positie te veranderen of meubels te verplaatsen.

    Hoge kwaliteit en duurzaamheid

    Een belangrijke factor om te overwegen bij het kiezen van accessoires voor je Dyson stofzuiger is de kwaliteit. Een verstelbare hoekadapter van hoge kwaliteit is gemaakt van duurzaam materiaal dat zorgt voor langdurig gebruik en bestand is tegen dagelijkse slijtage.

    Geschikt voor verschillende Dyson modellen

    Een van de voordelen van een verstelbare hoekadapter is de compatibiliteit met verschillende Dyson stofzuigermodellen, waaronder de V7, V8, V10, V11 en V15. Dit maakt het mogelijk voor eigenaren van deze modellen om hun schoonmaakervaring te upgraden zonder te hoeven investeren in een nieuwe stofzuiger.

    Door te kiezen voor een verstelbare hoekadapter die specifiek geschikt is voor jouw Dyson model, zorg je voor een precieze pasvorm en optimale prestaties. Het is belangrijk om de compatibiliteit tussen de hoekadapter en je Dyson stofzuiger te dubbelchecken voordat je je aankoop doet, om eventuele problemen of incompatibiliteiten te voorkomen.

    Verbeterde ergonomie en minimaliseert belasting

    Een verstelbare hoekadapter is niet alleen handig voor het bereiken van moeilijk toegankelijke plaatsen, maar kan ook de ergonomie tijdens het stofzuigen verbeteren. Met behulp van de adapter kun je een meer natuurlijke en comfortabele lichaamshouding aannemen, omdat je onnodig bukken of te ver reiken vermijdt.

    Dit kan met name nuttig zijn voor mensen met rug- of mobiliteitsproblemen, omdat het de belasting op het lichaam minimaliseert en het risico op verwondingen tijdens het schoonmaken vermindert. Door te investeren in een verstelbare hoekadapter kun je het schoonmaken comfortabeler en zachter voor je lichaam maken.

    Upgrade je Dyson stofzuiger met een verstelbare hoekadapter

    Een verstelbare hoekadapter is een onmisbaar accessoire voor eigenaren van Dyson stofzuigers, waaronder de modellen V7, V8, V10, V11 en V15. Deze adapter vergroot de reikwijdte, biedt meer flexibiliteit, verbetert de ergonomie en minimaliseert de belasting tijdens het schoonmaken. Met een verstelbare hoekadapter kun je gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken bereiken en het schoonmaken comfortabeler maken.

    Kies een verstelbare hoekadapter van hoge kwaliteit die geschikt is voor jouw Dyson stofzuigermodel en ervaar de voordelen van een efficiëntere en probleemloze schoonmaak. Laat moeilijk toegankelijke plekken geen probleem meer zijn - upgrade je Dyson stofzuiger vandaag nog!

    iaai

    Data Sheet

    • Brand:

      OEM

    • Sku:

      #2027

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Afmetingen (L x H x B):

      19,6 x 4,2 cm

    • Model:

      Dyson V7 / V8 / V10 / V11 / V15 Steering Elbow Hose Up Top Adapter

    • Apparatuur:

      Accessoires

    • Gewicht:

      98g

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • Materialen:

      Plastik

    Accessoires

    Beoordelingen



    0 van de 5 // gebaseerd op reviews


    Vragen en antwoorden